Cristiano Ronaldo Sözleri 
Manchester united'a geldiğimde teknik direktör hangi numaralı formayı giymemi istediğimi sordu. 28 numara dedim. Ama ferguson hayır, 7 numarayı giyeceksindedi ve bu ünlü forma artı bir motivasyon kaynağı oldu. Böyle bir şerefe erişmeye mecbur bırakıldım. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Manchester united'a geldiğimde teknik direktör hangi numaralı formayı giymemi istediğimi sordu. 28 numara dedim. Ama ferguson hayır, 7 numarayı giyeceksindedi ve bu ünlü forma artı bir motivasyon kaynağı oldu. Böyle bir şerefe erişmeye mecbur bırakıldım.


Yorum Yaz

"Cristiano Ronaldo - Manchester united'a geldiğimde teknik direktör hangi numaralı formayı giymemi istediğimi sordu. 28 numara dedim. Ama ferguson hayır, 7 numarayı giyeceksindedi ve bu ünlü forma artı bir motivasyon kaynağı oldu. Böyle bir şerefe erişmeye mecbur bırakıldım." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Cristiano Ronaldo - Manchester united'a geldiğimde teknik direktör hangi numaralı formayı giymemi istediğimi sordu. 28 numara dedim. Ama ferguson hayır, 7 numarayı giyeceksindedi ve bu ünlü forma artı bir motivasyon kaynağı oldu. Böyle bir şerefe erişmeye mecbur bırakıldım." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Cristiano Ronaldo Sözleri

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.