Cihan Özdemir Sözleri 
Ben zirveye tırmanırken ayağımdan çekmeye çalışan her kimse,ayağımda metal uçlu krampon olduğunu unutmasın. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Ben zirveye tırmanırken ayağımdan çekmeye çalışan her kimse,ayağımda metal uçlu krampon olduğunu unutmasın.


Yorum Yaz

"Cihan Özdemir - Ben zirveye tırmanırken ayağımdan çekmeye çalışan her kimse,ayağımda metal uçlu krampon olduğunu unutmasın." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Cihan Özdemir - Ben zirveye tırmanırken ayağımdan çekmeye çalışan her kimse,ayağımda metal uçlu krampon olduğunu unutmasın." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Cihan Özdemir Sözleri

  • Hayaller inşaası en kolay yapılardır,çünkü yokmuş gibi hafif ve görünmezlerdir, kimse kaale bile almaz onları "laf" der geçerler... Ta ki ağrılık kazanıp yavaş yavaş görünür olacakları gune kadar!hayallerine sahip çık bir gün sana gözükecekler.

    Cihan Özdemir

  • Kimse başaramaz,senden başka... Hep söylerler imkansızdır diye ama bana inan kimse yapamaz senden başka... Ya kaybolup gideceksin kalabalıklar arasında ya da kalk ve yap goster onlara.

    Cihan Özdemir

  • Rap yapmadan önce kötü bir olay yaşamışsam,sözler daha da sert çıkıyor ağızdan.

    Cihan Özdemir

  • Bazen tanrı'nın tek tek insanları izlediğine inanıyorum.

    Cihan Özdemir

  • Beni dinlerken ikiye böl kendini,bir tarafta sevinclerin,eglenceli anlarin guzel gunlerin olsun diger yanda huzunlerin,acilarin,kinlerin ve savaslarin olsun,bir kez daha basa sar ve dinle... Simdi ne duyuyorsun?

    Cihan Özdemir

  • Tarotlara inansaydım google'da adım çıkmazdı.

    Cihan Özdemir

  • Türkiye'de biri bana rap müzik var derse,buna sadece gülerim.

    Cihan Özdemir

  • Kader bir barsa,keder bardakta sek bir viski.

    Cihan Özdemir

  • Müzik benim için bir hayat felsefesi.

    Cihan Özdemir

  • İnsan bazen kendi şanslarını kendi yaratıyor. Ben öyle yaptım,kimseler yoktu yanımda.

    Cihan Özdemir

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.