Zülfü Livaneli Sözleri 
Koltukta oturanlara önerim, bu ülkenin kurucusunun gözlerine baksın. O zaman ne yapmaları gerektiğini anlayacaklardır. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Koltukta oturanlara önerim, bu ülkenin kurucusunun gözlerine baksın. O zaman ne yapmaları gerektiğini anlayacaklardır.


Yorum Yaz

"Zülfü Livaneli - Koltukta oturanlara önerim, bu ülkenin kurucusunun gözlerine baksın. O zaman ne yapmaları gerektiğini anlayacaklardır." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Zülfü Livaneli - Koltukta oturanlara önerim, bu ülkenin kurucusunun gözlerine baksın. O zaman ne yapmaları gerektiğini anlayacaklardır." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Zülfü Livaneli Sözleri

  • Ben genel başkan olsam, bir dakika durmam atatürk'ün yenilikçi, modern, çağdaş, laik düşüncesini korurum.

    Zülfü Livaneli

  • Chp, atatürk'ün ilkelerini 21. Yüzyıla taşıyamadığı için yenildi.

    Zülfü Livaneli

  • Atatürk diktatör değildi.

    Zülfü Livaneli

  • Düşünce, kültürden türer. Kültürün beslediği düşünce ise üretime dönüşür. Gelişmiş ülkelerin sadece tüketimini, teknolojik seviyesini ve refahını görmek, meyvelere gözünü dikerek ağacı görmemek demektir. Ağaç, kültürdür.

    Zülfü Livaneli

  • Diğer “sol” partilere bakın. Başkanlar birer derebeyi gibi “küçük aşiretlerin” başında olmayı, posterlere, otobüslere resimlerini bastırmayı marifet sanıyor. Hayatta kendi gücüyle başaramadığı bir şöhrete sahip olmaktan, partinin sırtına binerek egosunu t.

    Zülfü Livaneli

  • Birbirinden nefret!

    Zülfü Livaneli

  • Konuştukları zaman kasılmış bir ağız ve gevrek bir ses tonuyla: “katılımcılık, demokrasi” filan gibi birkaç klişeyi dile getiriyorlar ama temel unsurları sevgisizlik, kıskançlık.

    Zülfü Livaneli

  • Meclis’e gidiyorsunuz: chp’li milletvekillerinin yüzünden düşen bin parça, birbirine selam vermeyen, koridorda gördüğü zaman yolunu değiştiren pek çok kişi var.

    Zülfü Livaneli

  • Buna karşılık akp çevreleri niçin birbirine bu kadar sıkı sıkıya bağlı?

    Zülfü Livaneli

  • Ve günün en yakıcı sorusu şu: kendilerine atatürkçü, laik, solcu, çağdaş vs. Diyenler niye bu kadar sevgisiz, kıskanç, birbirine düşman?

    Zülfü Livaneli

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.