Martin Luther King Sözleri 
Bir rüyam var gün gelecek, eski köleler evlatlarıyla eski köle sahiplerinin evlaztları, kardeşlik sofrasında birlikte oturacaklar. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Bir rüyam var gün gelecek, eski köleler evlatlarıyla eski köle sahiplerinin evlaztları, kardeşlik sofrasında birlikte oturacaklar.


Yorum Yaz

"Martin Luther King - Bir rüyam var gün gelecek, eski köleler evlatlarıyla eski köle sahiplerinin evlaztları, kardeşlik sofrasında birlikte oturacaklar." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Martin Luther King - Bir rüyam var gün gelecek, eski köleler evlatlarıyla eski köle sahiplerinin evlaztları, kardeşlik sofrasında birlikte oturacaklar." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Martin Luther King Sözleri

  • Sevgiye saplanıp kalmaya karar verdim. Nefret, taşımak için çok ağır bir yük.

    Martin Luther King

  • Tıpkı kontrol dışına çıkmış bir kanser gibi, nefret kişiliği çürütür ve onun yaşamsal bütünlüğünü yiyip bitirir.

    Martin Luther King

  • Şiddet, ahlak dışıdır. Çünkü sevgi yerine nefret üzerinde yol alır, toplumu yıkar ve kardeşliği olanaksızlaştırır.

    Martin Luther King

  • Sevginin gücünü keşfetmeliyiz, kurtaran sevginin gücünü. Ve biz onu keşfettiğimizde bu yaşlı dünyayı yeni bir dünya yapabileceğiz.

    Martin Luther King

  • Sevgi bu dünyadaki en kalıcı güçtür. Bu yaratıcı güç; sevgi, insanlığın barış ve güvenlik isteminde en kudretli vasıtadır.

    Martin Luther King

  • Nerede durduğunuz fark etmez, ne kadar popüler olduğunuz fark etmez, ne kadar eğitimli olduğunuz fark etmez, ne kadar paranız olduğu fark etmez, onlara sahipsiniz çünkü bu evrende bazıları onları edinmeniz için size yardım etti. Ve bunu gördüğünüzde, kibirli olamazsınız, mağrur olamazsınız. Bulunduğunuz yeri tarihsel olaylar nedeniyle ve arka planda bulunan bireylerin sizin orada duruyor oluşunuzu mümkün kılmaları nedeniyle elde ettiğinizi keşfedin.

    Martin Luther King

  • Kardeşiniz ile ilgili olun. Birlikte hareket etmeyebilirsiniz. Ancak ya birlikte yükselir ya da birlikte düşeriz.

    Martin Luther King

  • Karanlık karanlığı uzaklaştıramaz; bunu ancak ışık yapabilir. Nefret nefreti uzaklaştıramaz; bunu ancak sevgi yapabilir.

    Martin Luther King

  • Beni korkutan kötülerin baskısı değil iyilerin kayıtsızlığı.

    Martin Luther King

  • Herhangi bir yerdeki adaletsizlik, heryerde adalete yönelik bir tehdittir. İçinden çıkılamaz bir karşılıklılık ağı içine yakalanır, alın yazısının tek bir biçimine bağlanırız. Bir kişiyi doğrudan etkileyen her ne olursa olsun herkesi dolaylı yoldan etkiler.

    Martin Luther King

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.