Oruç Aruoba Sözleri 
En iç, en içten, en içteki sesine bile aykırı düşebilir mi kişi? düşer... Kendi olarak, sana gelen
sana gereksinimi olmadan, seni isteyen
sensiz de olabilecekken, senin ile olmayı seçen
kendi olmasını, seninle olmaya bağlayan
o, işte. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

En iç, en içten, en içteki sesine bile aykırı düşebilir mi kişi? düşer... Kendi olarak, sana gelen sana gereksinimi olmadan, seni isteyen sensiz de olabilecekken, senin ile olmayı seçen kendi olmasını, seninle olmaya bağlayan o, işte.


Yorum Yaz

"Oruç Aruoba - En iç, en içten, en içteki sesine bile aykırı düşebilir mi kişi? düşer... Kendi olarak, sana gelen sana gereksinimi olmadan, seni isteyen sensiz de olabilecekken, senin ile olmayı seçen kendi olmasını, seninle olmaya bağlayan o, işte." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Oruç Aruoba - En iç, en içten, en içteki sesine bile aykırı düşebilir mi kişi? düşer... Kendi olarak, sana gelen sana gereksinimi olmadan, seni isteyen sensiz de olabilecekken, senin ile olmayı seçen kendi olmasını, seninle olmaya bağlayan o, işte." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Oruç Aruoba Sözleri

  • Bir yola çıkan kişi, bir yerden bıkandır; bir yerde konaklayan ise, bir yerde yorulan.

    Oruç Aruoba

  • Yaşamında,en çok yakınlaşma isteği duyacağın kişiler,senden uzaklaşma gereksinimini en çok duyan kişiler olacaklar.

    Oruç Aruoba

  • Önem verdiğimiz, kendimizden ötekilere ve ortamımıza uzanan ilişki uçları değil, her seferinde farklı bir bakış açısından -ötekilerden bize doğru, ya da ortamımızın çeperlerinden bizim yerimize doğru- uzanan ilişki uçlarının oluşturduğu konumumuzdur.

    Oruç Aruoba

  • Düş, daha başından, bir anıdır.

    Oruç Aruoba

  • Biz, artık ayrı olabiliyor idiysek, sen ile ben arasındaki şu 'ile', artık yok demektir.

    Oruç Aruoba

  • Bil ki, ancak kendin, kendi kendine, hiçbir başkasının yönlendirmesi, öğüt ve salık vermesi olmaksızın, kendin olabildiğin zaman, kendin olabileceksin.

    Oruç Aruoba

  • Bütün dert; ötekilerle bir arada yaşamak zorunda olup, bir arada yaşamaya dayanamamızdır.

    Oruç Aruoba

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.