Jerry Seinfeld Sözleri 
Şarap listelerinden kurtulamaz mıyız? ne yaptığımız hakkında bir fikrimizin olmadığı konusu bize hep anımsatılmalı mı lüks bir restorana her gittiğimizde? Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Şarap listelerinden kurtulamaz mıyız? ne yaptığımız hakkında bir fikrimizin olmadığı konusu bize hep anımsatılmalı mı lüks bir restorana her gittiğimizde?


Yorum Yaz

"Jerry Seinfeld - Şarap listelerinden kurtulamaz mıyız? ne yaptığımız hakkında bir fikrimizin olmadığı konusu bize hep anımsatılmalı mı lüks bir restorana her gittiğimizde?" hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Jerry Seinfeld - Şarap listelerinden kurtulamaz mıyız? ne yaptığımız hakkında bir fikrimizin olmadığı konusu bize hep anımsatılmalı mı lüks bir restorana her gittiğimizde?" Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Jerry Seinfeld Sözleri

  • Bizimkiler florida'ya gitmek istemedi, ancak 60'larına geldiler. Yasalar böyle.

    Jerry Seinfeld

  • Köpekler dünyanın lideri. Birlikte yürüyen iki yaşam formu görürseniz, bir tanesi yerleri pisliyor, bir yerden bunları topluyor. Siz hangisinin yöneten olduğunu düşünürsünüz?

    Jerry Seinfeld

  • Hoşlandığınız biriyle randevunuz baskı ve gerginlikten oluşur. Nedir randevu gerçekten, bütün gün süren bir iş başvurusu mu? aradaki tek fark, iş görüşmelerinin çoğunda geceği çıplak bitirme şansının olmamasıdır. "evet, bill, patron senin iş için doğru adam olduğunu düşünüyor. Neden soyunup birlikte çalışacağın iş arkadaşlarınla tanışmıyorsun?

    Jerry Seinfeld

  • Uçakların anahtarları var mıdır? belki de bu gecikmelerin nedenidir. Siz girişte beklerken. Belki de pilot uçakta şunları söylüyordur, "ah buna inanamıyorum. Lanet... Yine yaptım. " size mekanik bir arıza olduğunu söylerler. "bayanlar ve baylar, uçağımız biraz gecikmeli olarak kalkacak. Of of... Of allahım, bu çok utanç verici... Ben, ben anahtarları evde unuttum. Kapının yanındaki büyük tablanın içinde. Affedersiniz, bir koşu gidip alıp geliyorum. ".

    Jerry Seinfeld

  • Aslında topluluk karşısında konuşmanın sıradan insanın en büyük korkularından biri olduğuna dair bir şey okudum.

    Jerry Seinfeld

  • İki yaşındaki çocuk bir mikser gibidir. Ancak bir kapağı yoktur.

    Jerry Seinfeld

  • Köpekler hep aptal kalacaklardır, bu yüzden onları seviyoruz. Hep onların aptal olduklarını bildik. Köpeğinizi bir düşünün. Her eve geldiğinizde o bunun olağanüst bir şey olduğunu düşünür. Sizin bunun her gün yaptığınız hakkında hiçbir fikri yoktur. Kapıyı açarsınız ve bu durum ona büyük zevk verir. Size bakar. "işte o geldi, aynı adam". İnanamaz. Köpeğiniz için her şey inanılmazdır.

    Jerry Seinfeld

  • Kitabevleri insanların hala düşünüyor olduklarının tek kanıtıdır.

    Jerry Seinfeld

  • Hiç... Olduğunu farkettin mi?

    Jerry Seinfeld

  • ... 'la ne ilgisi var.

    Jerry Seinfeld

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.