George Bernard Shaw Sözleri 
Gençken yaptığım on şeyden dokuzunun başarısızlıkla sonuçlandığını gördüm. Başarısız olmak istemiyordum onun için ben de on kat daha fazla çalıştım. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Gençken yaptığım on şeyden dokuzunun başarısızlıkla sonuçlandığını gördüm. Başarısız olmak istemiyordum onun için ben de on kat daha fazla çalıştım.


Yorum Yaz

"George Bernard Shaw - Gençken yaptığım on şeyden dokuzunun başarısızlıkla sonuçlandığını gördüm. Başarısız olmak istemiyordum onun için ben de on kat daha fazla çalıştım." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "George Bernard Shaw - Gençken yaptığım on şeyden dokuzunun başarısızlıkla sonuçlandığını gördüm. Başarısız olmak istemiyordum onun için ben de on kat daha fazla çalıştım." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer George Bernard Shaw Sözleri

  • Beni bir antika olarak saklamaya çalışıyorsun, ama işim bitti. Öleceğim. Hemşireye.

    George Bernard Shaw

  • Çılgın mı doğmuştum, yoksa fazla mı akıllıydım bilmiyorum; benim dünyam yeryüzüne uygun degildi... Düş dunyasından çıkıp gerçeklerle karşılaşınca tedirgin oluyordum. Toplumun dısında, siyasetin dısında, sporun dısında, kilisenin dısındaydım. O günlerde, eğer öyle bir deyim bulunsaydı," her şeyin dışındaki " denebilirdi bana.

    George Bernard Shaw

  • Dahiler, içkiyi bir ilaç gibi kullanıp içe içe yaşamsal sermayelerini tüketebiliyorlar. Atatürk, bu yolla türk uygarlığını kurtardı; ağzına bir damla içki koymayan hitler ise almanya'yı batırdı. Edmund kean, frederick robson ve charles dickens, kızıştıran uyarıcılarla yaşamlarını sürdürebildiler. Bu onlara "ölümsüzlük"... Denen en yüce profesyonel ünü sağladı; ama hepsi altmışına varmadan öldüler.

    George Bernard Shaw

  • Ölümü ortadan kaldırırsanız, doğum gereğini de ortadan kaldırırsınız: üremeyi sürdürürseniz, çocuklara yer açmak için sonunda yaşlıları öldürmek zorunda kalırsınız.

    George Bernard Shaw

  • Gencim ben... Yaşamımda bir şeyler olmasını öylesine istiyorum ki... Onların yaşına gelince hiçbir olaya karışmadan yaşamak isteyeceğimi söylüyorlar. Onların yaşında değilim ki ben.

    George Bernard Shaw

  • Siz varolan şeyleri görür ve şöyle dersiniz: neden? oysa ben olmayan şeyleri hayal eder ve derim ki:neden olmasın?

    George Bernard Shaw

  • Müşkülün müşkül üstüne, problemin problem üzerine yığıldığı günümüzde, bütün problemleri bir kahve içme rahatlığında çözen hz. Muhammed'e, beşeriyetin çok ihtiyacı vardır.

    George Bernard Shaw

  • Demokrasinin birinci görevi her vatandaşı yararlı kılmaktır.

    George Bernard Shaw

  • Bir tek din vardır, yüz çeşit uyarlaması olsa bile.

    George Bernard Shaw

  • Tanrı nedir? kendimiz tanrı olurduk, bunu bilseydik.

    George Bernard Shaw

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.