Devlet Bahçeli Sözleri 
Hatta aynı günlerde ziyaretine gelen emekli bir generalin: ‘neden gençlerin meydanlara çıkmasına izin vermiyorsunuz?’ diye sorduğunda bahçeli’nin yanıtı şöyle oldu: ‘sayın paşam, siz önce çocuğunuzu kızılay’da izmir caddesine çıkarın sonra bu önerinizi de. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Hatta aynı günlerde ziyaretine gelen emekli bir generalin: ‘neden gençlerin meydanlara çıkmasına izin vermiyorsunuz?’ diye sorduğunda bahçeli’nin yanıtı şöyle oldu: ‘sayın paşam, siz önce çocuğunuzu kızılay’da izmir caddesine çıkarın sonra bu önerinizi de.


Yorum Yaz

"Devlet Bahçeli - Hatta aynı günlerde ziyaretine gelen emekli bir generalin: ‘neden gençlerin meydanlara çıkmasına izin vermiyorsunuz?’ diye sorduğunda bahçeli’nin yanıtı şöyle oldu: ‘sayın paşam, siz önce çocuğunuzu kızılay’da izmir caddesine çıkarın sonra bu önerinizi de." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Devlet Bahçeli - Hatta aynı günlerde ziyaretine gelen emekli bir generalin: ‘neden gençlerin meydanlara çıkmasına izin vermiyorsunuz?’ diye sorduğunda bahçeli’nin yanıtı şöyle oldu: ‘sayın paşam, siz önce çocuğunuzu kızılay’da izmir caddesine çıkarın sonra bu önerinizi de." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Devlet Bahçeli Sözleri

  • Eşin arap sen gürcü peki oğlun bilal'e ne diyeceğiz biz?

    Devlet Bahçeli

  • Biz o diyarbakır'dan geçen yolu ankara'da kesmesini biliriz!

    Devlet Bahçeli

  • Pkk patentli bu önerileri uzlaşmacı yaklaşım olarak nitelendiren tüsiad'ın başkanı, kurumunun bu yeni misyonunu bu sözlerle ortaya koymuştur. Bizim tüsiad'a öneri ve tavsiyemiz; eğer pkk'nın siyasi hedeflerini benimsiyorlarsa, bunları siyasi bir proğram h.

    Devlet Bahçeli

  • Allah'a çok şükür, bush ve barzani ağzıyla konuşmuyoruz. (tayyip erdoğan'ın: bahçeli ile baykal aynı ağızla konuşuyorlar sözüne cevabı).

    Devlet Bahçeli

  • Seçim vakti geldi şimdi seçim sırası ya teslimiyetçilik ya milliyetçilk!

    Devlet Bahçeli

  • Sen türkiye cumhuriyeti'nin bakanı mısın, yoksa imf'nin bakanı mısın?!

    Devlet Bahçeli

  • İmanlı, ahlaklı, ülkü sahibi gençler olmalısınız.

    Devlet Bahçeli

  • Ayaklarımız yerden kesilmemek kaydıyla parmaklarımızın ucuyla yıldızlara ulaşabilmeliyiz.

    Devlet Bahçeli

  • Ülkü ocakları yaşatılmalı çünkü ülkü ocakları hepimizin yetiştiği kutsal bir ocaktır.

    Devlet Bahçeli

  • Madem bir siyasi belirsizlik var... O halde gelin tbmm'yi 1 eylül' de olağanüstü toplantıya çağıralım. 3 eylül'de erken seçim kararı alalım. 60 günlük bir seçim takvimi içerisinde, 3 kasım'da seçimleri yapalım. (7 temmuz 2002-11. Kocayayla türkmen kurultay.

    Devlet Bahçeli

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.