Cahar Dudayev Sözleri 
rus emperyalizmine boyun eğmek kader değildir. Kuzey kafkasyalıların birlik ve özgürlük gibi doğal ve siyasi hakları vardır. Bu talepler gündeme getirilmedikçe kuzey kafkasyalılar günden güne yok olacaklardır. Çünkü bu düzen emperyalizmin düzenidir. . Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

"rus emperyalizmine boyun eğmek kader değildir. Kuzey kafkasyalıların birlik ve özgürlük gibi doğal ve siyasi hakları vardır. Bu talepler gündeme getirilmedikçe kuzey kafkasyalılar günden güne yok olacaklardır. Çünkü bu düzen emperyalizmin düzenidir. ".


Yorum Yaz

"Cahar Dudayev - "rus emperyalizmine boyun eğmek kader değildir. Kuzey kafkasyalıların birlik ve özgürlük gibi doğal ve siyasi hakları vardır. Bu talepler gündeme getirilmedikçe kuzey kafkasyalılar günden güne yok olacaklardır. Çünkü bu düzen emperyalizmin düzenidir. "." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Cahar Dudayev - "rus emperyalizmine boyun eğmek kader değildir. Kuzey kafkasyalıların birlik ve özgürlük gibi doğal ve siyasi hakları vardır. Bu talepler gündeme getirilmedikçe kuzey kafkasyalılar günden güne yok olacaklardır. Çünkü bu düzen emperyalizmin düzenidir. "." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Cahar Dudayev Sözleri

  • Savaşa karşıyım ancak haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.

    Cahar Dudayev

  • "ben o acı dolu günlerin, o insanlık faciası sürgünün çocuğuyum".

    Cahar Dudayev

  • "rusizm, ırkçılık ve faşizmden daha beter yeni bir ideolojidir".

    Cahar Dudayev

  • Şahadete talibim. Şehitliği rütbe ve şeref kabul ediyorum. Kanımın son damlasına kadar ülkemin bağımsızlığı ve milletimin hürriyeti için savaşmaya hazırım. ”.

    Cahar Dudayev

  • Bugün ise, türkiye'yi yönetenler o yüce değerlerden çok uzaklar. Halbuki türk milleti, maddi ve manevi değerlerine bağlı olduğu sürece yücelmiş ve yükselmiştir. Ve dünya tarihinin akışına yön vermişlerdir. O yüce değerlerden ayrıldıkça küçülmüşler ve sıkıntılara düşmüşlerdir. Unutulmasın ki, türkiye hem türk dünyasının, hem de islâm aleminin ümit ışığıdır. Bu ışığın sönmesi hem islâm aleminin, hem de türk dünyasının karanlığa gömülmesi demektir".

    Cahar Dudayev

  • Şimdi gururla söylemek istiyorum ki, çeçenler tarih boyunca türklere bağlı kalmışlar ve tarihin hiçbir döneminde ihanet etmemişlerdir.

    Cahar Dudayev

  • Ancak ne yazık ki, bazı islâm ülkeleri, emperyalist güçlerin oyununa gelerek türklere ihanet etmişlerdir. Türklere ihanet ederek arkadan vuranlar belasını bulmuştur. Bugün bazı islâm ülkelerindeki çıkmazlar ve sıkıntılar, bu tarihi hatanın bedelidir.

    Cahar Dudayev

  • Tarih boyunca islâm alemi türklerden faydalanmıştır. Türkler güçlü oldukça islâm alemi rahat ve huzur içinde olmuştur; zayıfladıkça, islâm alemi ezilmiş ve horlanmıştır. Türkler islâm'ın koruyucu gücü olmuşlardır.

    Cahar Dudayev

  • Türkleri çok seviyorum. Tarih boyunca kahramanlıklarıyla, cesaret ve atılganlıklarıyla kendilerini kabul ettirmişlerdir. Milli ve manevi değerlerine bağlıdırlar. Dostluklarına güvenilir, düşmanlıklarından korkulur.

    Cahar Dudayev

  • Son çeçen canını vermeden ruslar ülkemize hakim olamaz.

    Cahar Dudayev

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.