Alija Izetbegović Sözleri 
Uzun hayatım boyunca pek çok iş yaptım. Ancak bugüne kadar ki en zor işim dayton’daki anlaşma masasına oturmak oldu. Benim derdim muzaffer bir komutan olarak anılmak değil ülkeme koltuğumun altında makul bir barış anlaşması ile dönmekti. Sırplar sadece be. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Uzun hayatım boyunca pek çok iş yaptım. Ancak bugüne kadar ki en zor işim dayton’daki anlaşma masasına oturmak oldu. Benim derdim muzaffer bir komutan olarak anılmak değil ülkeme koltuğumun altında makul bir barış anlaşması ile dönmekti. Sırplar sadece be.


Yorum Yaz

"Alija Izetbegović - Uzun hayatım boyunca pek çok iş yaptım. Ancak bugüne kadar ki en zor işim dayton’daki anlaşma masasına oturmak oldu. Benim derdim muzaffer bir komutan olarak anılmak değil ülkeme koltuğumun altında makul bir barış anlaşması ile dönmekti. Sırplar sadece be." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Alija Izetbegović - Uzun hayatım boyunca pek çok iş yaptım. Ancak bugüne kadar ki en zor işim dayton’daki anlaşma masasına oturmak oldu. Benim derdim muzaffer bir komutan olarak anılmak değil ülkeme koltuğumun altında makul bir barış anlaşması ile dönmekti. Sırplar sadece be." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Alija Izetbegović Sözleri

  • Dünya üzerindeki müslümanlaın vaziyetini düşündüğümde ilk sorum hep şu olur: acaba hak ettiğimiz kaderi mi yaşıyoruz, acaba vaziyetimiz ve mağlubiyetlerimiz konusunda daima başkaları mı suçlu? eğer biz suçluysak -ki ben böyle olduğu kanatindeyim- yapmamız.

    Alija Izetbegović

  • Aslına bakarsanız içinde yaşadığımız mekan ve çağdan dolayı bir katliam beklemiyorduk. Yaşadığımız mekan, avrupa. İçinde bulunduğumuz çağ, yirminciyüzyılın sonuydu.

    Alija Izetbegović

  • Bizi, yok etmekle tehdit ediyorlar. Ama bilsinler ki müslümanlar yok olmayacaktır.

    Alija Izetbegović

  • Tanrısız ve insansız bir dünya cenneti kurmayı hayal edenler, bu hayallerinin enkazı altında kalmaya mahkûmdurlar.

    Alija Izetbegović

  • Ben müslümanım ve müslüman olarak kalmaya kararlıyım. Bu hayatımın sonuna kadar böyle devam edecek. Çünkü islam benim için iyi ve asil olmanın en doğru ifadesir.

    Alija Izetbegović

  • Yugoslavya hükümetini diyemem ama yugoslavya'yı çok severim. Fakat itiraf edeyim ki özgürlüğü daha çok severim.

    Alija Izetbegović

  • Kaybedenlere karşı duyduğumuz sempati asla aklımızdan kaynaklanmamaktadır,bu sadece öldükten sonra anlayabileceğimiz yani bu dünyaya ait olmayan bir duygudur.

    Alija Izetbegović

  • Ben avrupa’ya giderken kafam önümde eğik gitmiyorum. Çünkü çocuk, kadın ve ihtiyar öldürmedik. Çünkü hiçbir kutsal yere saldırmadık. Oysa onlar bunların tamamını yaptılar. Hem de batı’nın gözü önünde; batı medeniyeti adına.

    Alija Izetbegović

  • Savaş zamanı aliya izzetbegovic kentte yürürken sırplar tarafından bombardıman başlar. Yere yatan bir kadın "-başkanım yatın lütfen bombardıman başladı" der. Cesaretiyle tanınan aliya "-bu düşünülmüş ve uzun bir yürüyüştür" diyerek yürümeye devam eder.

    Alija Izetbegović

  • Sanat için soyunana alkış tutanlar allah için giyinene neden zulmeder?

    Alija Izetbegović

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.