George Eliot Sözleri 
Günün birinde hepimiz sonsuza dek susacağız. Onun için sevdiklerinize simdi seni seviyorum demekten çekinmeyin. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Günün birinde hepimiz sonsuza dek susacağız. Onun için sevdiklerinize simdi seni seviyorum demekten çekinmeyin.


Yorum Yaz

"George Eliot - Günün birinde hepimiz sonsuza dek susacağız. Onun için sevdiklerinize simdi seni seviyorum demekten çekinmeyin." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "George Eliot - Günün birinde hepimiz sonsuza dek susacağız. Onun için sevdiklerinize simdi seni seviyorum demekten çekinmeyin." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer George Eliot Sözleri

  • Deha gayret ve sabrın çocuğudur. Yerine getirilmiş bir vazifenin mutluluğu diğer bir vazifeyi yapabilme gücünü meydana getirir.

    George Eliot

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.