Celal Yalınız Sözleri 
Bir kızın tıraşlı bir erkeği güzel zannetmesi hazindir. Tanzimat ilan ettik,olmadı, meşrutiyet ilan ettik olmadı, cumhuriyet ilan ettik olmadı yahu biraz da ciddiyet ilan etsek. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Bir kızın tıraşlı bir erkeği güzel zannetmesi hazindir. Tanzimat ilan ettik,olmadı, meşrutiyet ilan ettik olmadı, cumhuriyet ilan ettik olmadı yahu biraz da ciddiyet ilan etsek.


Yorum Yaz

"Celal Yalınız - Bir kızın tıraşlı bir erkeği güzel zannetmesi hazindir. Tanzimat ilan ettik,olmadı, meşrutiyet ilan ettik olmadı, cumhuriyet ilan ettik olmadı yahu biraz da ciddiyet ilan etsek." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Celal Yalınız - Bir kızın tıraşlı bir erkeği güzel zannetmesi hazindir. Tanzimat ilan ettik,olmadı, meşrutiyet ilan ettik olmadı, cumhuriyet ilan ettik olmadı yahu biraz da ciddiyet ilan etsek." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Celal Yalınız Sözleri

  • Bu kadar cehalet ancak tahsille mümkün olur.

    Celal Yalınız

  • Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir.

    Celal Yalınız

  • Türkiye'de aydın geçinenler doğu'ya doğru seyreden bir geminin güvertesinde batı yönünde koşturarak batılılaştıklarını sanırlar.

    Celal Yalınız

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.