Bernard Lewis Sözleri 
Türkiye'de gidiş, artan biçimde yeniden islamlaşmaya doğru. Hükümetin böyle bir niyeti var ve çok ustaca türk toplumunun çeşitli kısımlarını ardarda devralıyor. Ekonomi, iş dünyası, akademik topluluk, medya. Ve şimdi, geçmişte cumhuriyet rejiminin kalesi. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Türkiye'de gidiş, artan biçimde yeniden islamlaşmaya doğru. Hükümetin böyle bir niyeti var ve çok ustaca türk toplumunun çeşitli kısımlarını ardarda devralıyor. Ekonomi, iş dünyası, akademik topluluk, medya. Ve şimdi, geçmişte cumhuriyet rejiminin kalesi.


Yorum Yaz

"Bernard Lewis - Türkiye'de gidiş, artan biçimde yeniden islamlaşmaya doğru. Hükümetin böyle bir niyeti var ve çok ustaca türk toplumunun çeşitli kısımlarını ardarda devralıyor. Ekonomi, iş dünyası, akademik topluluk, medya. Ve şimdi, geçmişte cumhuriyet rejiminin kalesi." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Bernard Lewis - Türkiye'de gidiş, artan biçimde yeniden islamlaşmaya doğru. Hükümetin böyle bir niyeti var ve çok ustaca türk toplumunun çeşitli kısımlarını ardarda devralıyor. Ekonomi, iş dünyası, akademik topluluk, medya. Ve şimdi, geçmişte cumhuriyet rejiminin kalesi." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Bernard Lewis Sözleri

  • Türkiye on yıl sonra iran ile yer değiştirebilir.

    Bernard Lewis

  • Ortadoğu'nun önemi de eskiye oranla hızla azalıyor. Bir zaman sonra da önemini tamamıyla yitirecek. Neden böyle düşündüğümü açıklayayım. Arap dünyasının fosil yakıtlar haricinde herhangi bir ürünü yok. Petrol ve doğalgaz haricinde arap dünyasından ihraç e.

    Bernard Lewis

  • İslamcı kimliğiyle belirlenmiş bir afganistan doğal olarak pakistan'ın müttefiki, hatta bir uydusu olacaktır. Etnik milliyetçilik esasına göre belirlenmiş bir afganistan ise, tam tersine, pakistan'ın kuzey-batısındaki peştunca konuşan bölgelerde ayrılıkçı.

    Bernard Lewis

  • Geçmiş her daim önem arz eder. Günümüz geçmişin ürünüdür.

    Bernard Lewis

  • Atatürk’ün islam’a değil de, anavatana, ülkeye ve coğrafi sınırlara bağlılık üzerinden oluşturduğu yeni kimlik islam’a yabancı.

    Bernard Lewis

  • Köprülü ve barkan zamanın büyük âlimiydiler, halil inalcık tüm zamanların büyük âlimi….

    Bernard Lewis

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.