Malcolm X Sözleri 
Herkes çıkıp bir kadın bulabilir. Ama herkes o kadına bakamaz. Bunun için başka bir kelime var. Buna: 'sorumluluk' deniliyor. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Herkes çıkıp bir kadın bulabilir. Ama herkes o kadına bakamaz. Bunun için başka bir kelime var. Buna: 'sorumluluk' deniliyor.


Yorum Yaz

"Malcolm X - Herkes çıkıp bir kadın bulabilir. Ama herkes o kadına bakamaz. Bunun için başka bir kelime var. Buna: 'sorumluluk' deniliyor." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Malcolm X - Herkes çıkıp bir kadın bulabilir. Ama herkes o kadına bakamaz. Bunun için başka bir kelime var. Buna: 'sorumluluk' deniliyor." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Malcolm X Sözleri

  • Müslümanlara göre; fazla dünyeviyim; diğerlerine göre; fazla dindarım. Militanlara göre, fazla ılımlıyım; ılımlılara göre, fazla militanım.

    Malcolm X

  • Bir müslüman olarak yeryüzünden allahın huzurunda secde etmeyen tek fert kalmayıncaya kadar islamın hakim kılınması yolunda kendimi görevli hissediyorum.

    Malcolm X

  • Ben bir ırkçı değilim. Her türlü ırkçılığa, her türlü ayrımcılığa karşıyım. Ben insanlara ve insanların renklerinden bağımsız saygı duyulması gerektiğine inanırım.

    Malcolm X

  • Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar.

    Malcolm X

  • Şiddetin avukatlığını yaptığım anlamına gelmesin, ama aynı zamanda, nefsi müdafaa için şiddet kullanılmasına karşı değilim. Nefsi müdafaada olunca ona şiddet demem, aklını kullanmak derim.

    Malcolm X

  • Amerikan rüyası görmüyorum, amerikan kabusu görüyorum.

    Malcolm X

  • İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı. Kuklayı değil, kuklacıyı vurmalı.

    Malcolm X

  • Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.

    Malcolm X

  • Şiddet kullanmamak iyidir, işe yaradığı sürece.

    Malcolm X

  • Bana bir kapitalist gösterin, ben de size bir kan emici göstereyim.

    Malcolm X

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.