Timurtaş Uçar Sözleri 
Okudum; okuduğumu yol yol dokudum. Gördüm; gördüğümü lif lif ördüm. Duydum; duyduğumun en güzeline uydum. Sonra, demet demet topladım, yazdım, yazdım. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Okudum; okuduğumu yol yol dokudum. Gördüm; gördüğümü lif lif ördüm. Duydum; duyduğumun en güzeline uydum. Sonra, demet demet topladım, yazdım, yazdım.


Yorum Yaz

"Timurtaş Uçar - Okudum; okuduğumu yol yol dokudum. Gördüm; gördüğümü lif lif ördüm. Duydum; duyduğumun en güzeline uydum. Sonra, demet demet topladım, yazdım, yazdım." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Timurtaş Uçar - Okudum; okuduğumu yol yol dokudum. Gördüm; gördüğümü lif lif ördüm. Duydum; duyduğumun en güzeline uydum. Sonra, demet demet topladım, yazdım, yazdım." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Timurtaş Uçar Sözleri

  • Sokaktaki kadınlar neyi arıyorlar?? vallahi bunun tek cevabı var, nefsinin arzusunu arıyorlar, şehvet arıyorlar. Kadınlar sokağa çıkarken adeta vitrinlere koyulup satılacak mal gibi cilalanıyor, etrafın şehvetini çekmeye çalışıyor. Müslüman böyle olamaz.

    Timurtaş Uçar

  • Kime uyuyor bunlar? belli ki allah'a uymuyor, avrupalı modacıyı allah kabul etmiş onlara uyuyor... Senin allah'ın avrupa mı? senin allah'ın amerikamı? senin allah'ın fransa mı? sen allah'a inanmadın mı? sen hz. Muhammed'e inanmadın mı?

    Timurtaş Uçar

  • Karısını çıplak gezdiren adam vallahi deyyustur billahi deyyustur.

    Timurtaş Uçar

  • "12 eylül'den sonra 48 mahkemede anamdan emdiğim burnumdan geldi. Parmaklarımızdan cereyanlar vererek bizi sorgulamaya tabi tuttular. 'niye ayet okudun, niye hadis okudun?' dediler. Bir hoca bir ayet okumuş ne var bunda?".

    Timurtaş Uçar

  • 3 kilo ağırlındaki yorganı kaldıramayıpta sabah namazına kalkmayan hayvan cihat edemez.

    Timurtaş Uçar

  • Sokakta gezen çıplak kadınlardan, hangisi müslümanın kızı veya karısı, hangisi yahudinin karısı veya kızı belli oluyor mu? siz söyleyin!

    Timurtaş Uçar

  • İslam’ın düşmanı gazeteciler, yarın mahşer günü görüşürüz sizinle, yarın hz. Muhammed’in önünde görüşürüz sizinle….

    Timurtaş Uçar

  • Bismillah deyip genelev açıyor deyyus oğlu deyyus.

    Timurtaş Uçar

  • 24 saat şarap içen adam la ilahe illallah dermi lan hayvanoğlu hayvan.

    Timurtaş Uçar

  • Müslüman’ın siyaseti kur’an dır.

    Timurtaş Uçar

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.