Fred Allen Sözleri 
Az önce boston'dan döndüm. Kendinizi bir şekilde orada bulduysanı, yapabileceğiniz en akıllıca şey budur. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Az önce boston'dan döndüm. Kendinizi bir şekilde orada bulduysanı, yapabileceğiniz en akıllıca şey budur.


Yorum Yaz

"Fred Allen - Az önce boston'dan döndüm. Kendinizi bir şekilde orada bulduysanı, yapabileceğiniz en akıllıca şey budur." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Fred Allen - Az önce boston'dan döndüm. Kendinizi bir şekilde orada bulduysanı, yapabileceğiniz en akıllıca şey budur." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Fred Allen Sözleri

  • Şöhret denen kişi, hayatı boyunca bilinmek için bir sürü çaba sarf eden, sonrada tanınmamak için kara gözlükler takan kişidir.

    Fred Allen

  • Hollywood'un tüm içtenliğini alıp, bir meyve sineğinin göbeğine yerleştirseniz, geriye hala üç kimyon tohumuna ve bir prodüktör kalbine yetecek kadar yer kalır.

    Fred Allen

  • Rüyasında kepekli gevrek yediğini gördü. Uyandığında şiltesinin yarısı gitmişti.

    Fred Allen

  • Komite tek başına hiçbir şey yapamayıp, biraraya geldiklerinde hiçbir şeyin yapılamayacağına karar veren bir grup insana denir.

    Fred Allen

  • Gazeteci için insan denen varlık, üstüne deri geçirilmiş bir haber maddesidir.

    Fred Allen

  • Hollywood, ıowa'lı insanların kendilerini yıldız sandıkları yerdir.

    Fred Allen

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.