Deniz Baykal Sözleri 
Adnan menderes asıldı. Zorlu asıldı. Yaşasalardı siyasetin saygın insanlarından biri olurlardı. Bunlar doğru mu? ebediyen yasağı kabul etmiyorum. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Adnan menderes asıldı. Zorlu asıldı. Yaşasalardı siyasetin saygın insanlarından biri olurlardı. Bunlar doğru mu? ebediyen yasağı kabul etmiyorum.


Yorum Yaz

"Deniz Baykal - Adnan menderes asıldı. Zorlu asıldı. Yaşasalardı siyasetin saygın insanlarından biri olurlardı. Bunlar doğru mu? ebediyen yasağı kabul etmiyorum." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Deniz Baykal - Adnan menderes asıldı. Zorlu asıldı. Yaşasalardı siyasetin saygın insanlarından biri olurlardı. Bunlar doğru mu? ebediyen yasağı kabul etmiyorum." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Deniz Baykal Sözleri

  • Müslüman toplum olmaktan iftihar duyuyoruz. Toplumu müslüman; ama devleti laik ve demokratik cumhuriyet. İkisi de güzel, ikisine de sahip çıkmalıyız.

    Deniz Baykal

  • “baykal, (bizim çarşaf masumane) diyor” hatırlatması üzerine de erdoğan, “zararlı zararsız olduğu neye göre ölçülüyor? ellerinde böyle bir ölçüm aleti mi var? o ölçüm aletini bizlere de versin, biz de bunları ona göre bir araştıralım. Yoksa bir röntgen ci.

    Deniz Baykal

  • (gül'ün cumhurbaşkanlığına eşinin türbanı nedeniyle karşı çıkmıştı eleştirileri üzerine) cumhurbaşkanı gül'ün çankaya'ya çıkmasına eşinin türbanı nedeniyle karşı çıkmamıştık. Hiçbir zaman bunu söylemedik. İtirazımız, gül'ün kafasına, düşüncelerine ve yapm.

    Deniz Baykal

  • Eleştiriler yapılıyor. Tamam da, benim sözüm liberallere değil. Grup konuşmamda "sizin gibi liberaller olacağına mutaassıp olsunlar" dedim. Bunun bir anlamı var. Sözüm her liberale değil.

    Deniz Baykal

  • Törenin düzenlendiği salonda 'türkiye laik cumhuriyettir', 'türk-kürt kardeştir' pankartları asılmıştı. Bu bizim organizasyonumuz değildi. Yani bu insanlar, inançlı insanlar. 'mutaassıp' olarak kendilerini görüyorlar. Görsünler canım, bunun ne sakıncası v.

    Deniz Baykal

  • Bu olay birilerini rahatsız etti. Din üzerinden siyaset yapanları, onları kendi aboneleri gibi görenleri telaşa düşürdü. Bizim rozet taktığımız o kadını akp'li belediye başkanı çağırdı. "istifa et, yapmayın" dedi. O kadın çok kararlı bir şekilde, "hayır i.

    Deniz Baykal

  • Bu insanlar bizim yolsuzluk, yoksulluk mücadelemizin yanı sıra, laiklikle ilgili düşüncelerimizi de biliyorlar. Bunu bilerek, içlerine sindirerek geldiler. Bizim değerlerimizle bir sorunları yok.

    Deniz Baykal

  • (üniversite ve meclise girmek isterlerse ne olacak?) onların üniversiteler için bir zorlaması yok. Hukuk varken, anayasa varken bunu zorlamak doğru değil. Anlayışımız değişmedi. Üniversitede türban, çarşaf isteseler o zaman 'orada dur' deriz. Bunları iste.

    Deniz Baykal

  • Biz bu işi bir açılım olsun, oy alalım diye yapmadık. Biz türkiye partisiyiz. Vatandaşlar arasında ayrım yapamayız. Bu girişime ve görüntüye partimizin içinde de karşı çıkanlar olabilir. Onların söyledikleri partimizin politikası olamaz.

    Deniz Baykal

  • O insanların türkiye cumhuriyeti'nin ilkeleriyle, atatürk'le, laiklikle ilgili bir sorunları yok. Onlar, kızlarını üniversitelerde okutmak istiyorlar, kızlarının iş sahibi olmasını istiyorlar. Onlar, diğer çarşaflıların aksine, kızlarını çarşafa sokmak is.

    Deniz Baykal

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.