Seyyid Ahmet Arvasi Sözleri 
Kişi kavmini sevmekle suçlandırılamaz. Kavminin efendisi, kavmine hizmet edendir. Vatan sevgisi imandandır. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Kişi kavmini sevmekle suçlandırılamaz. Kavminin efendisi, kavmine hizmet edendir. Vatan sevgisi imandandır.


Yorum Yaz

"Seyyid Ahmet Arvasi - Kişi kavmini sevmekle suçlandırılamaz. Kavminin efendisi, kavmine hizmet edendir. Vatan sevgisi imandandır." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Seyyid Ahmet Arvasi - Kişi kavmini sevmekle suçlandırılamaz. Kavminin efendisi, kavmine hizmet edendir. Vatan sevgisi imandandır." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Seyyid Ahmet Arvasi Sözleri

  • Kesin olarak iman etmişimdir ki, müslüman türk milleti ve onun devleti güçlüyse, islam dünyası da güçlüdür.

    Seyyid Ahmet Arvasi

  • İslam dünyasını esir almak isteyen şer kuvvetlerin ilk hedefi türk devleti ve türk milleti olmuştur.

    Seyyid Ahmet Arvasi

  • Türk devletini yıkmak ve türk milletini parçalamak isteyen bölücüler yalnız türklüğe değil, islam'a da ihanet etmektedirler.

    Seyyid Ahmet Arvasi

  • İnanıyorum ki, hem türk hem müslüman olmak hem de muasır dünyaya öncülük etmek mümkündür.

    Seyyid Ahmet Arvasi

  • Dinimizin ve milliyetimizin düşmanları, din ve milliyet gibi iki mukaddes varlığımızı birbirine düşman göstermek oyunundan kolay kolay vazgeçeceğe benzemiyor.

    Seyyid Ahmet Arvasi

  • Türk milletinin hayatî meselesi, tamamen kendinden olan kendini çok seven milli tarihine, milli kültürüne gönülden bağlı ve bu değerlere yabancılaşmamış aydın ve milliyetçi kadrolardır. İşte milli eğitim türk milletine daima bunları vermelidir.

    Seyyid Ahmet Arvasi

  • Vatanımız ve milletimiz dört bir yandan ayrı renk ve biçimde gelişen kültür emperyalizmine maruz kalmaktadır. Kapitalist ve kominist oyunlara ilaveten arap ve fars kültürünün ülkemizdeki tahribatı çok büyük olmaktadır.

    Seyyid Ahmet Arvasi

  • Türküm, müslümanım ve medeniyim diyen türk-islam ülkücülerine, en az 200 yıldan beri ezilen hor görülen vatan çocuklarına devrimbazların neden, niçin ve nasıl düşman edildiğini acaba gösteremiyecek miyiz? "türküm" derse ilkel olmakla itham edilen; milleti.

    Seyyid Ahmet Arvasi

  • Türk milliyetçilerinin çile ve ızdıraba düçar olduğu dönemler türk milli şuurunun yeni bir zaferini müjdelemektedir. Mustaripler, mağdurlar ve mazlumlar çoğalıp türk milliyetçilerinin saflarını takviye ettikçe hareketin aşk ve hararet potansiyeli de artma.

    Seyyid Ahmet Arvasi

  • İtikat ve ibadete bid'at katan, islamiyeti kendi dar idraklerine göre tamamlamaya kalkan beyinsizler, kendilerine ne ad verirlerse versinler, asla islam'a hizmet etmemektedirler.

    Seyyid Ahmet Arvasi

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.