Napolyon Bonaparte Sözleri 
Sizin asaletiniz sizinle birlikte toprak olacak, ancak benim asaletim benimle birlikte başlıyor. Kendisiyle soysuz diye dalga geçen bir fransiz asilzadesiyle yapacagi düello öncesinde söylediği söz. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Sizin asaletiniz sizinle birlikte toprak olacak, ancak benim asaletim benimle birlikte başlıyor. Kendisiyle "soysuz" diye dalga geçen bir fransiz asilzadesiyle yapacagi düello öncesinde söylediği söz.


Yorum Yaz

"Napolyon Bonaparte - Sizin asaletiniz sizinle birlikte toprak olacak, ancak benim asaletim benimle birlikte başlıyor. Kendisiyle "soysuz" diye dalga geçen bir fransiz asilzadesiyle yapacagi düello öncesinde söylediği söz." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Napolyon Bonaparte - Sizin asaletiniz sizinle birlikte toprak olacak, ancak benim asaletim benimle birlikte başlıyor. Kendisiyle "soysuz" diye dalga geçen bir fransiz asilzadesiyle yapacagi düello öncesinde söylediği söz." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Napolyon Bonaparte Sözleri

  • Genel olarak kabullenmek zorunda kaldım. Karısı imparatoriçe josephine ile olan ilişkisini betimliyor.

    Napolyon Bonaparte

  • Ben iyilik görevinden söz etmiyorum; ihtiyaç, kanunların başında, halkın refah düzeyi de adaletin başında gelir.

    Napolyon Bonaparte

  • Harpte büyük bir bozgun daima büyük bir suçlunun varlığına delalet eder.

    Napolyon Bonaparte

  • Harp garip bir sanattır; ben altmış harp yaptım! doğrusunu söylemek lazım gelirse hiçbir şey öğrenmedim ki, daha ilk harbi yaptığım andan itibaren bilmiş olayım.

    Napolyon Bonaparte

  • Harp benim elimde anarşinin taban tabana zıddı bir şey olmuştur.

    Napolyon Bonaparte

  • Savaşa ait kitaplar kütüphanemin en güzel eserleridir. Yorgunluğumu gidermeye çalıştığım zamanlarda okuduğum ve bana en çok zevk veren kitaplardır.

    Napolyon Bonaparte

  • Asker olmak, sonra asker olmak, yine de asker olmak gerek.

    Napolyon Bonaparte

  • Askerlik bilgisi toplulukların, muayyen noktalara göre hesap edilmesidir.

    Napolyon Bonaparte

  • Askerliğin ilk sıfatı yorgunluğa tahammüldeki sebattır; cesaret ancak ikinci sıfatıdır.

    Napolyon Bonaparte

  • Askerler! tarih size bakıyor.

    Napolyon Bonaparte

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.