Msn  Sözleri 
Nickini bile görmek istemiyorum! msn açmasan iyi edersin! maillerim sana ağır mı geldi? seni engelledim afedersin. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Nickini bile görmek istemiyorum! msn açmasan iyi edersin! maillerim sana ağır mı geldi? seni engelledim afedersin.


Yorum Yaz

"Msn Sözleri - Nickini bile görmek istemiyorum! msn açmasan iyi edersin! maillerim sana ağır mı geldi? seni engelledim afedersin." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Msn Sözleri - Nickini bile görmek istemiyorum! msn açmasan iyi edersin! maillerim sana ağır mı geldi? seni engelledim afedersin." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Msn Sözleri Sözleri

  • Küçük suyun 3 lira olduğu mekanda boğazıma bir şey kaçsa durumu çaktırmam. Sessiz bir köşeye geçer ölümü beklerim.

    Msn Sözleri

  • Lüks cafeler felan bahane, sevgilimle çorbacıya bile giderim ben. Eğer çok ciddi bir ilişkimiz varsa, direk çiğköfteci ye giderim!

    Msn Sözleri

  • Örümcek öldürmek günah diye örümceği öldürdükten sonra ağını boynuna dolayıp kapıya asarak intihar süsü verdim.

    Msn Sözleri

  • Senin cevap vermeye tenezzül etmediğin mesaj yazilirken kaç kere okunup, düzeltildi. Tabi sen nerden bilcen ki gerizekalı.

    Msn Sözleri

  • Abi mesajlara cevap vermeden nasıl duruyonuz cidden anlamıyorum, bana mesaj geldiğinde saniyesinde cevap veriyorum.

    Msn Sözleri

  • Pazardaki çakma eşofman altlarının renk ve model bolluğu orjinallerin kendi mağazasında bile yok. Resmen tekstil deviyiz.

    Msn Sözleri

  • Küçükken küs olduğu biri konuşunca yanındakine “bi sinek vızıldıyo, sen de duyuyo musun?” diyen çocuklardık, ne zaman bukadar cool olduk.

    Msn Sözleri

  • Ben sakar değilim; sadece yerler, duvarlar, sandalyeler ve masalar benim yoluma çıkmak için birbirleriyle anlaşma yapmışlar, bilin istedim.

    Msn Sözleri

  • Tamam da ben niye şimdi sabahın köründe uyandım. Bu okul insanda çok kötü alışkanlıklar bırakıyor ya.

    Msn Sözleri

  • Neden renkli göz diyince, mavi veya yeşil geliyo aklınıza, kahverengi sayı mı?

    Msn Sözleri

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.