Özür (Af Dileme)  Sözleri 
Kalmadımı sevgin bana bittimi herşey bir anda? seviyorum seni dinlemiyorsun beni affet beni desemde duymamazlıktan geliyorsun beni…. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Kalmadımı sevgin bana bittimi herşey bir anda? seviyorum seni dinlemiyorsun beni affet beni desemde duymamazlıktan geliyorsun beni….


Yorum Yaz

"Özür (Af Dileme) Sözleri - Kalmadımı sevgin bana bittimi herşey bir anda? seviyorum seni dinlemiyorsun beni affet beni desemde duymamazlıktan geliyorsun beni…." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Özür (Af Dileme) Sözleri - Kalmadımı sevgin bana bittimi herşey bir anda? seviyorum seni dinlemiyorsun beni affet beni desemde duymamazlıktan geliyorsun beni…." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Özür (Af Dileme) Sözleri Sözleri

  • Yaptıklarım için af diliyorum senden birtanem seviyorum seni ne olur affet beni.

    Özür (Af Dileme) Sözleri

  • Af diliyorum sözlerimle af diliyorum gözlerimle af diliyorum senden sevgilim yanlışlarımla ne olur affet beni kabul et özür dileklerimi.

    Özür (Af Dileme) Sözleri

  • Yaşama hakkımı sana devrediyorum sen yaşa benim yerimede zaten affetmiyorsun yaşamanın değeri kalmıyor.

    Özür (Af Dileme) Sözleri

  • Ben yaşamak için seni sevmişim ama sen beni yaşamak için değil zaman geçirmek için eğlenmişsin afedersin…!!!

    Özür (Af Dileme) Sözleri

  • Umutlarımı geleceğime bağladım hayaller kurdum şimdi sen bunları silmek istiyorsun nekadar af dilesemde duymamazlıktan geliyorsun.. Bitirmekmi istiyorsun bendeki beni ve seni?

    Özür (Af Dileme) Sözleri

  • Gitme bırakma ellerimi af diliyorum ağlatma şu yüreğimi sözlerinle vur dayanırım ama giderek vurma yaşayamam sensiz gitme ne olur özür dilerim affet beni affetmesende gitme hayatımı bitirme.

    Özür (Af Dileme) Sözleri

  • Yapılan hataları olgunlukla karşılayıp ona göre değer vermek gerekir affetmeni diliyorum senden onay bekliyorum hadi bırak şu inadı kırma yarınlarımı.

    Özür (Af Dileme) Sözleri

  • Kimse için ağlamadı bu gözler senin için bir ilk oldu gözyaşlarım, kimseye söylenmedi bu sözler senin için içimden geldi söylüyorum affet beni senden özür diliyorum aşkım….

    Özür (Af Dileme) Sözleri

  • Sanıyormusunki üzülmüyorum gülüyorum bu boş odada, senin için ağlıyorum kendimi affetmiyorum bari sen affet beni belki gülerim.

    Özür (Af Dileme) Sözleri

  • Gemileri yaktın gittin benide gemilerle yakmaya çalıştın ama sana olan sevgim herzaman gerçekçiydi ufak hatalar yüzünden bitirme bu ilişkiyi affet beni.

    Özür (Af Dileme) Sözleri

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.