Özlem  Sözleri 
Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek neden geçen zaman seni unuturmaya yeteek. Bırakıp gitsende unuturum sanma, zaman alışmayı öğretir unutmayı asla…. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek neden geçen zaman seni unuturmaya yeteek. Bırakıp gitsende unuturum sanma, zaman alışmayı öğretir unutmayı asla….


Yorum Yaz

"Özlem Sözleri - Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek neden geçen zaman seni unuturmaya yeteek. Bırakıp gitsende unuturum sanma, zaman alışmayı öğretir unutmayı asla…." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Özlem Sözleri - Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek neden geçen zaman seni unuturmaya yeteek. Bırakıp gitsende unuturum sanma, zaman alışmayı öğretir unutmayı asla…." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Özlem Sözleri Sözleri

  • Bilirim buz dağıdır özlem, eflatun sabahlarda. Bilirim kulaklarım çınladığında özleyenim vardır uzaklarda ve yine bilirim ki özleyenim özlediğimdir aslında….

    Özlem Sözleri

  • Karanlık akşamlarda ,mutsuz yarınlarda,yalnızken uzaklarda gülmeyi unutma! sevdiğin seninle olmasada sevmeyi unutma! sevmeyi unutmuş olsanda sevildiğini unutma.

    Özlem Sözleri

  • Özlem yakarsa yüreğini ve acı çekersen hasretten beni an! çünkü ben içimde yüzbinlerce özlemimle her gün seni yaşıyorum, seni delicesine özlüyorum, sana doyamıyorum….

    Özlem Sözleri

  • Günler ne kadar cok olsada gecmeye, özlem ne kadar zor olsada bitmeye ,günes ne kadar yakici olsada sönmeye mecburdur.

    Özlem Sözleri

  • Dogan her günün sabahında içimde gözlerini görebilme aşkı olmasa inan hiç bir seye deymezdi yaşamak.

    Özlem Sözleri

  • Akşam güneşi aşıyor yine dertlerim başlıyor ufuktaki kızıl gurup yüreğimi ateşliyor.

    Özlem Sözleri

  • Baharımsın gülümsün, kanaryam bülbülümsün, senden ayrılamam ben sen benim kaderimsin.

    Özlem Sözleri

  • Öyle senden çok uzaklarda değilim, görmesini bilen gözlerin bakışındayım, belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım….

    Özlem Sözleri

  • Eğer beni hissetmek istersen bir gece yarısı odanın tüm pencerelerini aç ve içine derin bir nefes çek bilki içine çektiğin her nefeste beni tadacaksın.

    Özlem Sözleri

  • Merhaba huzun adası.. Ben duygu gemısı…gecenın kat-ranlıgında yanastım lımanına…yukum mutluluk…kulak ver bak ne dıyor gemıde kı ses:ozledım senı…. Bırıcıgım….

    Özlem Sözleri

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.