Johnny Depp Sözleri 
Şöhretten nefret eden bir paranoyağım şöhretten kaçmak için her şeyi yaptım ama o yakamdan düşmeyen bir kadın gibi. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Şöhretten nefret eden bir paranoyağım şöhretten kaçmak için her şeyi yaptım ama o yakamdan düşmeyen bir kadın gibi.


Yorum Yaz

"Johnny Depp - Şöhretten nefret eden bir paranoyağım şöhretten kaçmak için her şeyi yaptım ama o yakamdan düşmeyen bir kadın gibi." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Johnny Depp - Şöhretten nefret eden bir paranoyağım şöhretten kaçmak için her şeyi yaptım ama o yakamdan düşmeyen bir kadın gibi." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Johnny Depp Sözleri

  • Darbe almış, kırık dökük insanlara gerçek hayatta da seçtiğim rollerde de bir eğilimim var. Nedenini tam bilmiyorum. Aslında hepimiz kendi içimizde biraz yaralı ve bereliyiz. Kimse mükemmel değil. Galiba hepimizin biraz canına okunmuş, her birimizin.

    Johnny Depp

  • Paramı özel bir hayat kurmak için harcıyorum herkesin her şeyimi bildiği bir ortamda nefes alamam.

    Johnny Depp

  • Eski kafalı bir adam olabilirim ama elimde bira ile bir göl kenarında yaşlanmak istiyorum.

    Johnny Depp

  • Her sabah "tanrım yeni bir gün! şükürler olsun" demiyoruz. Ama aslında aldığımız her nefes bir hediye.

    Johnny Depp

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.