Wolfgang Amadeus Mozart Sözleri 
Sevgili babacığım! duygularımı şiirle aktaramam, şair değilim; kendimi gölgeler ve ışıkla ifade edemem, ressam değilim; düşüncelerimi hareketlerle de açıklayamam, dansçı değilim. Ama bunların hepsini müzikle yapabilirim. Ben bir müzikçiyim. (babasının, doğu. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Sevgili babacığım! duygularımı şiirle aktaramam, şair değilim; kendimi gölgeler ve ışıkla ifade edemem, ressam değilim; düşüncelerimi hareketlerle de açıklayamam, dansçı değilim. Ama bunların hepsini müzikle yapabilirim. Ben bir müzikçiyim. (babasının, doğu.


Yorum Yaz

"Wolfgang Amadeus Mozart - Sevgili babacığım! duygularımı şiirle aktaramam, şair değilim; kendimi gölgeler ve ışıkla ifade edemem, ressam değilim; düşüncelerimi hareketlerle de açıklayamam, dansçı değilim. Ama bunların hepsini müzikle yapabilirim. Ben bir müzikçiyim. (babasının, doğu." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Wolfgang Amadeus Mozart - Sevgili babacığım! duygularımı şiirle aktaramam, şair değilim; kendimi gölgeler ve ışıkla ifade edemem, ressam değilim; düşüncelerimi hareketlerle de açıklayamam, dansçı değilim. Ama bunların hepsini müzikle yapabilirim. Ben bir müzikçiyim. (babasının, doğu." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Wolfgang Amadeus Mozart Sözleri

  • Mannheim'ı sevdiğim gibi mannheim de beni seviyor.

    Wolfgang Amadeus Mozart

  • İnsanlar sanatımın bana çok kolay bir biçimde geldiğini düşünerek büyük hata ediyorlar. Hiç kimse besteciliğe benim kadar zamanını ve düşüncelerini adamamıştır. Geçmişten şimdiye kadar yaşamış hiç bir büyük besteci olmasın ki, onun eserlerini defalarca ke.

    Wolfgang Amadeus Mozart

  • Sanırım söylememde yarar var, salzburg'u biraz, başpiskopos'u ise hiç önemsemiyorum ve ikisine de sıçayım.

    Wolfgang Amadeus Mozart

  • Ölümün tadı, dilimin ucunda. Bu dünyadan olmayan bir şey hissediyorum. Son sözleri.

    Wolfgang Amadeus Mozart

  • Babamın ülkesi üzerimde her zaman en önemli hakka sahip olmuştur.

    Wolfgang Amadeus Mozart

  • Müziğin en önemli, en zor ve özü tempodur.

    Wolfgang Amadeus Mozart

  • Gerçek mutluluk insanın aldıklarında değil verdiklerinde gizlidir.

    Wolfgang Amadeus Mozart

  • Ne üstün zeka, ne hayal gücü ne de her ikisi beraber, bir dâhi yapmaya yeter. Sevgi, sevgi, sevgi.. İşte bu dehanın ta kendisidir.

    Wolfgang Amadeus Mozart

  • Beni en çok yükselten ve mutlu bir coşkuyu veren dürüst bir alman olmamdır.

    Wolfgang Amadeus Mozart

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.