Anlamlı Sözler Sözleri 
Güneşin ilk ışıkları gününü aydınlattığında ve içinde doğan nedensiz sevinci biriyle paylaşmak istediğinde, pencereni aç yeter. Ben o tatlı sessizlikte seninleyim! Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Güneşin ilk ışıkları gününü aydınlattığında ve içinde doğan nedensiz sevinci biriyle paylaşmak istediğinde, pencereni aç yeter. Ben o tatlı sessizlikte seninleyim!


Yorum Yaz

"Anlamlı Sözler - Güneşin ilk ışıkları gününü aydınlattığında ve içinde doğan nedensiz sevinci biriyle paylaşmak istediğinde, pencereni aç yeter. Ben o tatlı sessizlikte seninleyim!" hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Anlamlı Sözler - Güneşin ilk ışıkları gününü aydınlattığında ve içinde doğan nedensiz sevinci biriyle paylaşmak istediğinde, pencereni aç yeter. Ben o tatlı sessizlikte seninleyim!" Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Anlamlı Sözler Sözleri

  • 'eyvallah' ne güzel bi sözdür.. Bazen kabulleniş, bazen boş veriş, bazen yol veriş; ama sonunda hep bi rahata eriş.

    Anlamlı Sözler

  • Bu hayat seni benden aldı belkide seni benden alan sen oldun ve ben halen deli gibi asık olmama ragmen kendimi alamıyorum yardım edermisin bana sevgilim ??

    Anlamlı Sözler

  • Ben umutlarimi bos kovanlara doldurdum acemidir aldigim nisanlar ben her askta kendimi vururum….

    Anlamlı Sözler

  • Herkez sevinirken ben üzülüyorum herkkez herkez üzüürken ben üzülüyorum.

    Anlamlı Sözler

  • Görmek istersen denizi yukarıya cevır yuzu deniz gıbıdr gökyuzu.

    Anlamlı Sözler

  • Eğer benimle onun arasında bir seçim yapacaksan onu seç çünkü ben bir seçenek değilim.

    Anlamlı Sözler

  • Hayat üç buçukla dört arasındadır ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın.

    Anlamlı Sözler

  • Buket karadoğan hayat mücadelem yaşam kaynağım seni sensiz yaşamak istedim başaramadım biran yoksun gibi davrandım başaramadım kendimi kaybettim oturup çocuklar gibi ağladım.

    Anlamlı Sözler

  • Bulutlara yükledim özlemimi; şimşeklerle çaktırdım sevgimi; yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla; küçük melekler gönderdim seni öpmeye geldilermi?

    Anlamlı Sözler

  • Seni ne kadar sevdiğimi anlamak istiyorsan; yağan her yağmur damlasını yakalamaya calış. Yakalayamadığın her yağmur damlası seni ne kadar sevdiğimin ispatıdır.

    Anlamlı Sözler

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.