William Hazlitt Sözleri 
İnsanların gerçekten anladıkları çok kısıtlı bir alandadır: günlük ilişkileri ve tecrübelerine, bilme fırsatları olan şeylere ve öğrenmeleri ya da çalışmaları gereken güdülere bağlanmıştır. Geriye kalanlar gösteriş ve düzenbazlıktan ibarettir. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

İnsanların gerçekten anladıkları çok kısıtlı bir alandadır: günlük ilişkileri ve tecrübelerine, bilme fırsatları olan şeylere ve öğrenmeleri ya da çalışmaları gereken güdülere bağlanmıştır. Geriye kalanlar gösteriş ve düzenbazlıktan ibarettir.


Yorum Yaz

"William Hazlitt - İnsanların gerçekten anladıkları çok kısıtlı bir alandadır: günlük ilişkileri ve tecrübelerine, bilme fırsatları olan şeylere ve öğrenmeleri ya da çalışmaları gereken güdülere bağlanmıştır. Geriye kalanlar gösteriş ve düzenbazlıktan ibarettir." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "William Hazlitt - İnsanların gerçekten anladıkları çok kısıtlı bir alandadır: günlük ilişkileri ve tecrübelerine, bilme fırsatları olan şeylere ve öğrenmeleri ya da çalışmaları gereken güdülere bağlanmıştır. Geriye kalanlar gösteriş ve düzenbazlıktan ibarettir." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer William Hazlitt Sözleri

  • Anıta layık olanların ona ihtiyaçları yoktur.

    William Hazlitt

  • Düşmanlarınızı kötülemeyin; onlar sizin eserinizdir.

    William Hazlitt

  • Biz bir öyküyü iki kez anlatmayı pek severiz, fakat onu bir kereden fazla dinlemeyi asla.

    William Hazlitt

  • Saf iyilik belli bir süre sonra kaybolur, değişiklik ve hareket ister; aşk ise alışkanlık yaratır sonra ya iğrençleşir ya da sıradanlaşır. Nefret ise ölümsüzdür.

    William Hazlitt

  • Özgürlüğü sevmek başkalarını sevmektir, iktidarı sevmek kendimizi sevmektir.

    William Hazlitt

  • Giysilerini kendilerinin en önemli yanı sayanlar genellikle giysilerinden daha değerli olamazlar.

    William Hazlitt

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.