George Best Sözleri 
Eğer bana üç kişiyi çalımlayıp 35 metreden liverpool'a nefis bir gol atıp tribünleri ayağa kaldırmak mı, yoksa dünya güzelini yatağa atmak mı diye sorsanız karar vermesi çok zor olurdu. Şanslı biri olarak her ikisini de yaptım. Ama birini 50 bin kişinin gözleri önünde. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Eğer bana üç kişiyi çalımlayıp 35 metreden liverpool'a nefis bir gol atıp tribünleri ayağa kaldırmak mı, yoksa dünya güzelini yatağa atmak mı diye sorsanız karar vermesi çok zor olurdu. Şanslı biri olarak her ikisini de yaptım. Ama birini 50 bin kişinin gözleri önünde.


Yorum Yaz

"George Best - Eğer bana üç kişiyi çalımlayıp 35 metreden liverpool'a nefis bir gol atıp tribünleri ayağa kaldırmak mı, yoksa dünya güzelini yatağa atmak mı diye sorsanız karar vermesi çok zor olurdu. Şanslı biri olarak her ikisini de yaptım. Ama birini 50 bin kişinin gözleri önünde." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "George Best - Eğer bana üç kişiyi çalımlayıp 35 metreden liverpool'a nefis bir gol atıp tribünleri ayağa kaldırmak mı, yoksa dünya güzelini yatağa atmak mı diye sorsanız karar vermesi çok zor olurdu. Şanslı biri olarak her ikisini de yaptım. Ama birini 50 bin kişinin gözleri önünde." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer George Best Sözleri

  • Galiba devre arasında yaptığım maça daha yakın bir zamandaydı... (muhabirin: "bir maçtan once en erken ne zaman seks yaptın?" sorusu üzerine. ).

    George Best

  • Hayatımdaki her şeyi çalımladım, alkol hariç.

    George Best

  • 1969 yılında içkiyi ve kadınları bırakmaya karar verdim. Bu hayatımın en kötü 20 dakikasıydı.

    George Best

  • Eğer biraz çirkin olsaydım bugün ne pele ne de maradona’nın adını hiç kimse hatırlamazdı.

    George Best

  • Yedi tane dünya güzeli ile birlikte olduğumu söylüyorlar… bu yanlış; sadece dört tanesiyle birlikte oldum.

    George Best

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.