Ludwig Wittgenstein Sözleri 
Mantığın tüm önermeleri totolojinin genellemeleridir ve totolojinin tüm genellemeleri mantığın önermeleridir, bunlardan başka mantıksal önerme yoktur. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Mantığın tüm önermeleri totolojinin genellemeleridir ve totolojinin tüm genellemeleri mantığın önermeleridir, bunlardan başka mantıksal önerme yoktur.


Yorum Yaz

"Ludwig Wittgenstein - Mantığın tüm önermeleri totolojinin genellemeleridir ve totolojinin tüm genellemeleri mantığın önermeleridir, bunlardan başka mantıksal önerme yoktur." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Ludwig Wittgenstein - Mantığın tüm önermeleri totolojinin genellemeleridir ve totolojinin tüm genellemeleri mantığın önermeleridir, bunlardan başka mantıksal önerme yoktur." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Ludwig Wittgenstein Sözleri

  • Üzerine konuşulamayan konusunda susmalı.

    Ludwig Wittgenstein

  • Temellendirilmiş inanışın temelinde, temellendirilmemiş inanış yatar.

    Ludwig Wittgenstein

  • Ölümden sonraki yaşama ilişkin esas soru onun gerçek olup olmadığı değil, gerçekse bile bunun ne gibi sorunları çözdüğüdür.

    Ludwig Wittgenstein

  • Korku, hayat hakkındaki yanlış bir kanaatimizden kaynaklanıyor.

    Ludwig Wittgenstein

  • Felsefenin amacı felsefeyi yok etmektir.

    Ludwig Wittgenstein

  • Dünya şeylerin değil, olguların toplamıdır.

    Ludwig Wittgenstein

  • Dil dünyayı resmeder.

    Ludwig Wittgenstein

  • Düşünmeye bir sınır çizmek için, bu sınırın iki yanınıda düşünebilmemiz gerekirdi (yani düşünülmeye elvermeyeni düşünebilmemiz gerekirdi.) Sınır, öyleyse, yalnızca dilin içinde çizilebilecektir ve sınırın ötesinde kalan düpedüz saçma olacaktır.

    Ludwig Wittgenstein

  • Felsefi hastalığın ana nedeni-tek yanlı bir diyet:insanın düşüncesini yalnızca tek bir örnekle beslemesi.

    Ludwig Wittgenstein

  • Şişenin içinden dışarı çıkmak isteyen ama sürekli cama toslayarak, sersemleyen sineğe: dışarısını görebilirsin bunu anlıyorum, ama asla dışarı çıkamazsın! sen cama toslamaya mahkumsun.

    Ludwig Wittgenstein

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.