James Graham Ballard Sözleri 
Gelecek sıkıcı olacak. Gezegenin varoşlaşması devam edecek, ve bunu ruhun varoşlaşması takip edecektir. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Gelecek sıkıcı olacak. Gezegenin varoşlaşması devam edecek, ve bunu ruhun varoşlaşması takip edecektir.


Yorum Yaz

"James Graham Ballard - Gelecek sıkıcı olacak. Gezegenin varoşlaşması devam edecek, ve bunu ruhun varoşlaşması takip edecektir." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "James Graham Ballard - Gelecek sıkıcı olacak. Gezegenin varoşlaşması devam edecek, ve bunu ruhun varoşlaşması takip edecektir." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer James Graham Ballard Sözleri

  • Belki tüm ışıklar yanıyor olabilir ancak yeni bir karanlık çağ bize gölgesini yansıtıyor ve bizler de, yeraltına doğru en iyi rehberler olarak, sürrealistlere çeviriyoruz yüzümüzü.

    James Graham Ballard

  • Çocukken, yeryüzünde yaşanabilecek en gerçeküstü ortamda bulundum: savaş. Bir sokağa girdiğinizde, sokağın yarısı harabe, bir evin tepesine çıkmış bir araba mesela. Savaş tamamen gerçeküstü sürprizlerle doludur.

    James Graham Ballard

  • Bilimkurgu uzayda değil insanın kendi içindedir, gelecekte değil bugünde aranmalıdır.

    James Graham Ballard

  • Asıl yabancı gezegen dünyamızdır.

    James Graham Ballard

  • Bilimkurgunun bir yan dal olmaktan çok 20. Yüzyılın esas edebi geleneği olduğuna inanıyorum.

    James Graham Ballard

  • Sekse düşkünüzdür ancak seksüel hayalgücünden korkup büyük tabularla korumak zorunda hissederiz. Eşitliğe inanır, alt sınıflardan nefret ederiz. Bedenimizden ve daha da önemlisi ölümden korkarız. Unutulup gitmenin birkaç adım uzağındayız ancak garip bir şekilde, ölümsüz olmayı ümit ediyoruz.

    James Graham Ballard

  • Burjuva hayat tarzı bu gezegenin hayal gücünü öldürüyor.

    James Graham Ballard

  • Özgürlüğün barkod numarası yoktur.

    James Graham Ballard

  • Marksizmin sorunu, fakirler için sosyal bir düşünce olması. Oysa bizim zenginler için sosyal bir düşünceye ihtiyacımız var.

    James Graham Ballard

  • Herşey çok temiz ve parlak ama aynı zamanda saçma sapan bir şekilde tehdit edici.

    James Graham Ballard

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.