Miley Cyrus Sözleri 
Seninle konuşurken yüzüne gülüp, başkalarıyla senin hakkında kötü laflar eden arkadaşlara sahipsen hemen eline bir sözlük al ve arkadaş kelimesinin anlamına bak. Sonra da gerçek olanlarını bul. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Seninle konuşurken yüzüne gülüp, başkalarıyla senin hakkında kötü laflar eden arkadaşlara sahipsen hemen eline bir sözlük al ve arkadaş kelimesinin anlamına bak. Sonra da gerçek olanlarını bul.


Yorum Yaz

"Miley Cyrus - Seninle konuşurken yüzüne gülüp, başkalarıyla senin hakkında kötü laflar eden arkadaşlara sahipsen hemen eline bir sözlük al ve arkadaş kelimesinin anlamına bak. Sonra da gerçek olanlarını bul." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Miley Cyrus - Seninle konuşurken yüzüne gülüp, başkalarıyla senin hakkında kötü laflar eden arkadaşlara sahipsen hemen eline bir sözlük al ve arkadaş kelimesinin anlamına bak. Sonra da gerçek olanlarını bul." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Miley Cyrus Sözleri

  • Biri ile alay etmeden önce tekrar düşün. Onu Tanrı yarattı ve yarattığı şeyle dalga geçmene sinirlenebilir?

    Miley Cyrus

  • Aşk bir suç ise, senin kurbanın olabilirim.

    Miley Cyrus

  • Kızların, erkeklere tapılası gözle bakması saçma. Ben öküzlere Hindistan'da tapılır sanıyordum.

    Miley Cyrus

  • Dostluk bir tutam kum gibidir. Eğer sıkı tutmazsan avuçlarının içinden kayıp gider.

    Miley Cyrus

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.