Özgür Gümüşsoy Sözleri 
Ayakkabıların çok gülünç, bu ihanet desenli elbisenin altına gitmek’lerini giysen; onlar sana daha çok yakışırdı etimden ayrılırken! Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Ayakkabıların çok gülünç, bu ihanet desenli elbisenin altına gitmek’lerini giysen; onlar sana daha çok yakışırdı etimden ayrılırken!


Yorum Yaz

"Özgür Gümüşsoy - Ayakkabıların çok gülünç, bu ihanet desenli elbisenin altına gitmek’lerini giysen; onlar sana daha çok yakışırdı etimden ayrılırken!" hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Özgür Gümüşsoy - Ayakkabıların çok gülünç, bu ihanet desenli elbisenin altına gitmek’lerini giysen; onlar sana daha çok yakışırdı etimden ayrılırken!" Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Özgür Gümüşsoy Sözleri

  • Sıkı dur dedim bir boşluğun ellerinden tutuyorsun… gel gör ki mayandaki asi’liğe laf dinletemedim… her gece sarılıp yokluğuna ölüme uzanmaktı artık hayat… ve artık aşk, bir ihtimalsizliği delicesine sevmekti… söz bitti….

    Özgür Gümüşsoy

  • Ne yazık, galiba ben sana hiçbir zaman vakitli bir günaydın olamayacağım. Hiçbir sabah yanında doğmuyor nasılsa!

    Özgür Gümüşsoy

  • Böylesine bir yangın, kendinden ilk olarak kurtarılacakları merak ettiği için çıkarılmıştır belki de… yoksa aşk’ın, cayır cayır yanan bir yürekten, apar topar kaçmaması nasıl açıklanır ki a canım?

    Özgür Gümüşsoy

  • İlkokul öğretmenimin öğrettiği şekilde, kirpiklerinin altını çiziyordum kırmızı kalemle. Çünkü gözlerin en önemli satırlarıydı hikâyemizin.

    Özgür Gümüşsoy

  • Yolculuk sevdiğinin kalbineyse, işin içine mutlaka şeytan karışır başka yolu yok, sevmek biraz da kazaya uğramaktır!

    Özgür Gümüşsoy

  • Yükle yalnızlığının bütün gri bulutlarını sırtıma vücudum yağmur sonrası toprak koksun.

    Özgür Gümüşsoy

  • Adım da verilmiyor ki sokağına adres olayım sana yazılanlara!

    Özgür Gümüşsoy

  • Ben... O kadar da güçlü değilim inan dünya aleme yetecek kudrette kelimeleri olan ben tek lafına yıkılırım eğer dil'ersen.

    Özgür Gümüşsoy

  • Meteorolojiyi yanıltmayı seven, apansız bir yağmurdu aşk. Aniden bastırıyordu adamın ciğerlerine.

    Özgür Gümüşsoy

  • Koluma gir küçük bir çocukmuşum gibi, enselenmeyeyim yüreğindeki o korkunç kalabalıkta.

    Özgür Gümüşsoy

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.