Yılmaz Güney Sözleri 
Damla damla sevgili. Bir gün akıp gideceğiz hayata. Duvarlar yıkılacak, açılacak bütün kapılar bilesin. Benim yüreğim sensin şimdi, seni vurur durur. Ve yine damla damla çoğalıyorsun içimde. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Damla damla sevgili. Bir gün akıp gideceğiz hayata. Duvarlar yıkılacak, açılacak bütün kapılar bilesin. Benim yüreğim sensin şimdi, seni vurur durur. Ve yine damla damla çoğalıyorsun içimde.


Yorum Yaz

"Yılmaz Güney - Damla damla sevgili. Bir gün akıp gideceğiz hayata. Duvarlar yıkılacak, açılacak bütün kapılar bilesin. Benim yüreğim sensin şimdi, seni vurur durur. Ve yine damla damla çoğalıyorsun içimde." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Yılmaz Güney - Damla damla sevgili. Bir gün akıp gideceğiz hayata. Duvarlar yıkılacak, açılacak bütün kapılar bilesin. Benim yüreğim sensin şimdi, seni vurur durur. Ve yine damla damla çoğalıyorsun içimde." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Yılmaz Güney Sözleri

  • Kiminle gülüyorsan ona aitsin.

    Yılmaz Güney

  • Herşeye rağmen düşmana inat yaşayacağız. Yarın bizim çünkü. Teller büyük evleri korurmuş, köpeklerde büyük! adamları.

    Yılmaz Güney

  • Sorunun esası şudur: ya devrim yolunu seçeceğiz... Ya da, bu düzenin baskılarına, haksızlıklarına boğun eğerek, şu ya da bu biçimde teslim olarak yaşamayı seçeceğiz. Bu çeşit bir seçiş, yok olmanın bir biçimidir.

    Yılmaz Güney

  • Dağlarımız,ovalarımız ve ırmaklarımız bizi bekliyor biz bütün ömrümüzü gurbette geçirip gurbet türküleri söylemek istemiyoruz, biz yiğitlikleri ile destanlar yazmış bir halkız, ve önümüzde duran bütün güçlükleri yenecek aceme, kararlılığa ve koşullara sahibiz... Dost ve düşman herkes bilsin ki; kazanacağız, mutlaka kazanacağız!

    Yılmaz Güney

  • Faşizm hangi ülkede olursa olsun,sadece o ülkenin işçisine ve halkına değil,tüm dünya işçilerine ve halkına karşıdır.

    Yılmaz Güney

  • Arkadaşlar! dışarı da bir şeyler oluyor farkında mısınız? uykuda olanları sarsın, uyandırın. Herkese söyleyin, yakında ışıklar kesilebilir. Karanlıkta ne yapacaksınız?

    Yılmaz Güney

  • On yıl sustum artık bagırmak istiyorum!

    Yılmaz Güney

  • Bir köle olarak yaşamaktansa özgürlük savaşçısı olarak ölmek daha iyidir.

    Yılmaz Güney

  • Bir köpeğin dostluğu , bir dostun köpekliğinden iyidir.

    Yılmaz Güney

  • Yaşamak ne güzeldir be sevgili... Sevinerek, severek, sevilerek, düşünerek. Ve o vazgeçilmez sancılarını duyarak hayatın.

    Yılmaz Güney

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.