Özlem Tekin Sözleri 
Aslında 12 yaşına kadar çok içine kapanık ve uslu bir çocuktum. Araba kazası geçirdim, onunla alakalı olabilir. Sonra bir haller oldu bana. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Aslında 12 yaşına kadar çok içine kapanık ve uslu bir çocuktum. Araba kazası geçirdim, onunla alakalı olabilir. Sonra bir haller oldu bana.


Yorum Yaz

"Özlem Tekin - Aslında 12 yaşına kadar çok içine kapanık ve uslu bir çocuktum. Araba kazası geçirdim, onunla alakalı olabilir. Sonra bir haller oldu bana." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Özlem Tekin - Aslında 12 yaşına kadar çok içine kapanık ve uslu bir çocuktum. Araba kazası geçirdim, onunla alakalı olabilir. Sonra bir haller oldu bana." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Özlem Tekin Sözleri

  • En buyuk hayalim kendi ormanimda mangal yapmak!

    Özlem Tekin

  • İstanbula gelmenin en guzel yani bodruma dönüş.

    Özlem Tekin

  • Amma meraklısınız ağlamaya! hayat zaten bi tuhaf,bi de acikli sarki meraklisi olmayın yırtalım su arabesklikten lütfen !

    Özlem Tekin

  • Ben çok taşkın bir insanımdır. Bir günü geçiremezsiniz benimle, perişan olursunuz. Çok yorucuyumdur. Çok konuşurum, çok şaka yaparım. Çok acayip; hem kendi rahatını kollamak ama onun haricinde etrafında olup bitene sinirlenmek yerine daha sakinim. Eskiden.

    Özlem Tekin

  • Çok sık kabus görürüm. Kenara not alsam, sağlam bir korku filmi çıkar. Yattığım yeri de yadırgarım.

    Özlem Tekin

  • Tabakları takım kullanmam. Sıkılıyorum aynı şeyleri görmekten. Değişik aldığım için, eve kalabalık misafir geldiğinde rezil oluyorum.

    Özlem Tekin

  • Zor zamanlarım oldu,başıma neler geldi,bekledim de öğrendim. Sabır iyi bi şey ,babamı ne çok üzdüm.. Dostlarımı küstürdüm.

    Özlem Tekin

  • Dışardan bakınca ne yapmak istediğim belli değilmiş gibi algılanabilir, ancak benim kafamda her şey çok net. Yaptığım şeylerden sıkılmak benim hayat şeklim. Bu şekilde var olabiliyorum. Ancak bu daha önce yaptıklarımı kötü bulduğum veya bir arayışta olduğ.

    Özlem Tekin

  • Seni benim kadar kimse sevmedi sevmez,yalnız kalmanın alemi yok.. İçip içip abartmayalım.

    Özlem Tekin

  • Her seyi kendine sor kendinden öğren, yanlış senin tek hazinen.

    Özlem Tekin

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.