21 Gram Sözleri 
Kaç hayat yaşarız ? kaç kez ölürüz ? ölüm anında hepimizin 21 gram kaybettiğimizi söylerler. 21 grama kaç yaşam sığar ? ne kadarı kaybolur ? 21 gram ne zaman kaybolur ? ne kadarı onunla gider ? geriye ne kadarı kalır ? geriye ne kadarı kalır ? 21 gram , 5. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Kaç hayat yaşarız ? kaç kez ölürüz ? ölüm anında hepimizin 21 gram kaybettiğimizi söylerler. 21 grama kaç yaşam sığar ? ne kadarı kaybolur ? 21 gram ne zaman kaybolur ? ne kadarı onunla gider ? geriye ne kadarı kalır ? geriye ne kadarı kalır ? 21 gram , 5.


Yorum Yaz

"21 Gram - Kaç hayat yaşarız ? kaç kez ölürüz ? ölüm anında hepimizin 21 gram kaybettiğimizi söylerler. 21 grama kaç yaşam sığar ? ne kadarı kaybolur ? 21 gram ne zaman kaybolur ? ne kadarı onunla gider ? geriye ne kadarı kalır ? geriye ne kadarı kalır ? 21 gram , 5." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "21 Gram - Kaç hayat yaşarız ? kaç kez ölürüz ? ölüm anında hepimizin 21 gram kaybettiğimizi söylerler. 21 grama kaç yaşam sığar ? ne kadarı kaybolur ? 21 gram ne zaman kaybolur ? ne kadarı onunla gider ? geriye ne kadarı kalır ? geriye ne kadarı kalır ? 21 gram , 5." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer 21 Gram Sözleri

  • Hakikati arayan, onu bulmanın cezasına katlanır. (christina peck).

    21 Gram

  • İşte, burası ölümün bekleme odası. Bu gülünç tüpler, kollarımı şişiren bu iğneler, bu ölüm öncesi klüpte ne işim var ? bunlarla nasıl baş etmeliyim ? artık, neyin ne zaman başladığını bilmiyorum ya da ne zaman biteceğini. Hayatını kaybeden ilk kim olacak.

    21 Gram

  • Dünya bizi yakınlaştırmak için döner.

    21 Gram

  • Hayat devam etmek zorunda jack. Ya tanrıyla ya da onsuz.

    21 Gram

  • Eğer birisi sağ yanağınıza vurursa,ona diğerini de çevirin.

    21 Gram

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.