Kimliksiz Sözleri 
Jürgen: Stasi’de temel bir kural vardı. Yeterince soru sorarsan yalan söyleyen kişi sonunda hikâyesini değiştirir. Lakin doğruyu söylüyorsa anlattıkları ne kadar saçma olursa olsun değişmez. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Jürgen: Stasi’de temel bir kural vardı. Yeterince soru sorarsan yalan söyleyen kişi sonunda hikâyesini değiştirir. Lakin doğruyu söylüyorsa anlattıkları ne kadar saçma olursa olsun değişmez.


Yorum Yaz

"Kimliksiz - Jürgen: Stasi’de temel bir kural vardı. Yeterince soru sorarsan yalan söyleyen kişi sonunda hikâyesini değiştirir. Lakin doğruyu söylüyorsa anlattıkları ne kadar saçma olursa olsun değişmez." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Kimliksiz - Jürgen: Stasi’de temel bir kural vardı. Yeterince soru sorarsan yalan söyleyen kişi sonunda hikâyesini değiştirir. Lakin doğruyu söylüyorsa anlattıkları ne kadar saçma olursa olsun değişmez." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Kimliksiz Sözleri

  • Jürgen: Üstünde konyak olduğu yazan fakat muhtemelen likör ya da votka içeren bir içkim var. Komşum, kocası içip kör olunca bana vermişti.

    Kimliksiz

  • Jürgen: [İçki içip öksürdükten sonra] Özür dilerim. Aslında içmemem gerek ama sık sık aklımdan çıkıyor. Unutmakta biz Almanların üstüne yoktur. Nazileri ve 40 yıllık komünizmi de unuttuk. Aklımızdan uçtu gitti. Ama unutulan sadece tarih değil. İnsanlar da

    Kimliksiz

  • Bu adamlar işlerinde iyi olabilir ama Tanrı da değiller.

    Kimliksiz

  • Unutmakta biz Almanların üstüne yoktur. Nazileri ve 40 yıllık komünizmi de unuttuk. Aklımızdan uçtu gitti. Ama unutulan sadece tarih değil. İnsanlar da unutuluyor.

    Kimliksiz

  • Ya her şeyi hatırlarsa? O zaman ne olacak?

    Kimliksiz

  • Olduğum söylenen kişi ile olduğumu bildiğim kişi arasındaki bir savaşın ortasında gibiyim. (Dr. Martin Harris)

    Kimliksiz

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.