Turist Sözleri 
Alexander benim için bir oğul gibiydi.Onu sevmiştim.Zeki, şakacı, saygısız puşt herif.Onunla aramızda bir bağ olduğunu bile düşünüyordum.Sonraki hamlesini tahmin edememek büyük keyif veriyordu.Ta ki bir gün o şeyi yaptığında…Bana hiç keyif vermedi… Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Alexander benim için bir oğul gibiydi.Onu sevmiştim.Zeki, şakacı, saygısız puşt herif.Onunla aramızda bir bağ olduğunu bile düşünüyordum.Sonraki hamlesini tahmin edememek büyük keyif veriyordu.Ta ki bir gün o şeyi yaptığında…Bana hiç keyif vermedi…


Yorum Yaz

"Turist - Alexander benim için bir oğul gibiydi.Onu sevmiştim.Zeki, şakacı, saygısız puşt herif.Onunla aramızda bir bağ olduğunu bile düşünüyordum.Sonraki hamlesini tahmin edememek büyük keyif veriyordu.Ta ki bir gün o şeyi yaptığında…Bana hiç keyif vermedi…" hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Turist - Alexander benim için bir oğul gibiydi.Onu sevmiştim.Zeki, şakacı, saygısız puşt herif.Onunla aramızda bir bağ olduğunu bile düşünüyordum.Sonraki hamlesini tahmin edememek büyük keyif veriyordu.Ta ki bir gün o şeyi yaptığında…Bana hiç keyif vermedi…" Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Turist Sözleri

  • Buna tutku cinayeti deniyor.Fakat benim tutkum sahip olduğum her şeyi kapsıyor.Onlar, benim.Beni temsil ediyorlar. Yani birisi benden çalarsa, onu karısını, çocuklarını ve annesini öldürürüm.Hatta aile doktorunu bile öldürebilirim.

    Turist

  • Adalet sistemimiz o kadar tuhaf ki bir adam karımla yattığında onu ve karımı öldürüyorum ama bedelini ödemiyorum.

    Turist

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.