Rocky Sözleri 
Çivi çakmaya hazır olacaksın, evlat.Ne demişler, yıldırımı yutacaksın ve şimşeği tutacaksın.Çok tehlikeli biri olacaksın. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Çivi çakmaya hazır olacaksın, evlat.Ne demişler, yıldırımı yutacaksın ve şimşeği tutacaksın.Çok tehlikeli biri olacaksın.


Yorum Yaz

"Rocky - Çivi çakmaya hazır olacaksın, evlat.Ne demişler, yıldırımı yutacaksın ve şimşeği tutacaksın.Çok tehlikeli biri olacaksın." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Rocky - Çivi çakmaya hazır olacaksın, evlat.Ne demişler, yıldırımı yutacaksın ve şimşeği tutacaksın.Çok tehlikeli biri olacaksın." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Rocky Sözleri

  • Okulda kalın ve beyninizi kullanın. Doktor olun, avukat olun, deri çanta taşıyın. Sporu meslek olarak düşünmeyin, boksta canınız yanar ve kokarsınız. Düşünen olmalısınız kokan değil.

    Rocky

  • Senin yüreğin var, ama aptal bir maymun gibi dövüşüyorsun. yeterli değilsin.Daha burnun bile kırılmadı.Bırak öyle kalsın, beyninde sağlam kalsın.

    Rocky

  • Aşağı! Aşağı! Aşağıda kal!

    Rocky

  • Kadınlar insanı güçten düşürür.

    Rocky

  • Ben bir solağım ve kimse solaklarla dövüşmek istemez.

    Rocky

  • Kimse hayat kadar sert vuramaz.

    Rocky

  • Dans etmek istersen,müziğe para ödemelisin.Borç alırsan, adama geri ödemen gerek.Hey, duygusal olarak ilgilenmiyorum,Bob, anladın mı? Biraz para ver bana.

    Rocky

  • (Sahip olduğu kaplumbağalara bakarak) Şarkıcı ya da dansçı olsaydınız, bunu yapmam gerekmezdi.

    Rocky

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.