Karga Sözleri 
Eğer sevdiğimiz kişiler bizden çalınmışsa onları yaşatmanın yolu onları sevmeyi bırakmamaktır. Binalar yanar, insanlar ölür, ama Gerçek Sevgi sonsuza kadar sürer. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Eğer sevdiğimiz kişiler bizden çalınmışsa onları yaşatmanın yolu onları sevmeyi bırakmamaktır. Binalar yanar, insanlar ölür, ama Gerçek Sevgi sonsuza kadar sürer.


Yorum Yaz

"Karga - Eğer sevdiğimiz kişiler bizden çalınmışsa onları yaşatmanın yolu onları sevmeyi bırakmamaktır. Binalar yanar, insanlar ölür, ama Gerçek Sevgi sonsuza kadar sürer." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Karga - Eğer sevdiğimiz kişiler bizden çalınmışsa onları yaşatmanın yolu onları sevmeyi bırakmamaktır. Binalar yanar, insanlar ölür, ama Gerçek Sevgi sonsuza kadar sürer." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Karga Sözleri

  • Yağmur her zaman yağmaz.

    Karga

  • Bir bina meşale gibi yanar. Geriye kalan sadece küllerdir. Herşey için bunun doğru olduğunu düşünürdüm aileler, arkadaşlar, duygular. Ama şimdi biliyorum ki, bazen Aşk iki kişinin beraber olması gerektiğini kanıtlarsa, hiçbir şey onları ayıramaz.

    Karga

  • Bir zamanlar, insanlar birisi öldüğünde ruhunu bir karganın ölümün ülkesine taşıdığına inanırlardı. Ama bazen, çok kötü bir şey olduğunda büyük bir keder de taşınırdı ve ruh rahat edemezdi. O zaman bazen, sadece bazen karga yalnış şeyleri düzeltmek için r

    Karga

  • Anne,tüm çocukların kalplerinde ve dudaklarında tanrının adıdır

    Karga

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.