Kara Şövalye Sözleri 
Joker: Neden bıçak kullanıyorum biliyor musun? Tabanca çok hızlı. Böylece küçük anların tadına varıyorsun. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Joker: Neden bıçak kullanıyorum biliyor musun? Tabanca çok hızlı. Böylece küçük anların tadına varıyorsun.


Yorum Yaz

"Kara Şövalye - Joker: Neden bıçak kullanıyorum biliyor musun? Tabanca çok hızlı. Böylece küçük anların tadına varıyorsun." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Kara Şövalye - Joker: Neden bıçak kullanıyorum biliyor musun? Tabanca çok hızlı. Böylece küçük anların tadına varıyorsun." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Kara Şövalye Sözleri

  • Joker: Bu yüzüm nasıl oldu biliyor musun? Bir zamanlar karım vardı. Çok güzeldi. Çok endişelendiğimi, daha fazla gülmem gerektiğini söylerdi. Kumar oynadı, tefecilere borçlandı.Yüzünü çizdiler.Ameliyat için paramız yoktu, buna dayanamıyordu. Onu tekrar gü

    Kara Şövalye

  • Joker: Delilik yer çekimi gibidir ; sadece hafifçe itmek yeterlidir.

    Kara Şövalye

  • Joker: Senin kaç arkadaşını öldürdüm ben.

    Kara Şövalye

  • Joker: Hadi şu yüze bir gülümseme koyalım.

    Kara Şövalye

  • Joker: Planı olan bir adam gibi mi duruyorum. Benim ne olduğumu biliyor musun? Ben arabaları kovalayan köpek gibiyim. Eğer yakalasam bile ne yapacağımı bilemem. Anlarsın ya… Ben sadece yaparım.

    Kara Şövalye

  • Bazı insanlar, dünyanın alevler içinde kalışını seyretmek ister. (Alfred Pennyworth)

    Kara Şövalye

  • Peşime düşecek. Beni lanetleyecek. Köpekler salacaksınız. Bunların olmasıda gerekiyor. Çünkü bazen gerçek yeterince iyi değildir. Bazıları fazlasını hakeder. Bazen insanlar inaçlarının ödülünü alır.(Batman)

    Kara Şövalye

  • Onu kovalıyoruz çünkü buna dayanıyor. Onu kovalıyoruz çünkü o kahraman değil, sessiz bir nöbetçi, dikkatli Bir koruma… O, Kara Şövalye.

    Kara Şövalye

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.