Testere Iı Sözleri 
Ölümcül kanserin tedavisi nedir? Ölümün tedavisi yani.. Yanıt, ölümsüzlüktür. Arkanda bırakacağın bir miras yaratırsın. Hatırlanacak bir hayat yaşarsın ölümsüz olursun. (Jigsaw) Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Ölümcül kanserin tedavisi nedir? Ölümün tedavisi yani.. Yanıt, ölümsüzlüktür. Arkanda bırakacağın bir miras yaratırsın. Hatırlanacak bir hayat yaşarsın ölümsüz olursun. (Jigsaw)


Yorum Yaz

"Testere Iı - Ölümcül kanserin tedavisi nedir? Ölümün tedavisi yani.. Yanıt, ölümsüzlüktür. Arkanda bırakacağın bir miras yaratırsın. Hatırlanacak bir hayat yaşarsın ölümsüz olursun. (Jigsaw)" hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Testere Iı - Ölümcül kanserin tedavisi nedir? Ölümün tedavisi yani.. Yanıt, ölümsüzlüktür. Arkanda bırakacağın bir miras yaratırsın. Hatırlanacak bir hayat yaşarsın ölümsüz olursun. (Jigsaw)" Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Testere Iı Sözleri

  • Oyun Başlasın...

    Testere Iı

  • Beni Bir Kere Kandırırsan sana ayıp..iki kere kandırırsan bana ayıp..

    Testere Iı

  • Bir gün birisi yanına oturup, ölmekte olduğunu söyleyince ne hissedeceğini düşündün mü? O ağırlığı? Saat artık sizin için tik taklamaya başlamıştır. Bir kaç saniye içinde korkuyla karışık bir şaşkınlık içinde bulursun kendini .. Artık her şeye başka bakıy

    Testere Iı

  • Yaşa ya da öl. Seçimini yap.

    Testere Iı

  • Yaşamanın kıymetini bilmeyenler yaşamayı hak etmezler. (Jigsaw)

    Testere Iı

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.