K-pax Sözleri 
Sabun köpüğü yuvarlaktır;çünkü o enerjisi en yetkin olan biçimdir.Bu nedenle, gezegeninizde size benziyorum.K-Pax'de bir K-Paxliye benzerim. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Sabun köpüğü yuvarlaktır;çünkü o enerjisi en yetkin olan biçimdir.Bu nedenle, gezegeninizde size benziyorum.K-Pax'de bir K-Paxliye benzerim.


Yorum Yaz

"K-pax - Sabun köpüğü yuvarlaktır;çünkü o enerjisi en yetkin olan biçimdir.Bu nedenle, gezegeninizde size benziyorum.K-Pax'de bir K-Paxliye benzerim." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "K-pax - Sabun köpüğü yuvarlaktır;çünkü o enerjisi en yetkin olan biçimdir.Bu nedenle, gezegeninizde size benziyorum.K-Pax'de bir K-Paxliye benzerim." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer K-pax Sözleri

  • Zaman herkes için tükeniyor.

    K-pax

  • Bak, eğitimli birisin Mark, aklındakileri biraz tekrarla.Bunun farkında mısın?

    K-pax

  • Hoşçakal, merhaba. (Prot, ışık hızıyla seyahatin nasıl oduğunu gösterirken.)

    K-pax

  • Trenle gelmedim.

    K-pax

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.