Romantik Komedi Sözleri 
Stajyer bile stajyer yazmayı biliyor Asistan Stajer olarak yazmış. 20 günlük stajyerler bile senin beceremediğini beceriyorlar. - Kocanız da onları beceriyor. der film kopar. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Stajyer bile stajyer yazmayı biliyor "Asistan Stajer olarak yazmış". 20 günlük stajyerler bile senin beceremediğini beceriyorlar. - Kocanız da onları beceriyor. der film kopar.


Yorum Yaz

"Romantik Komedi - Stajyer bile stajyer yazmayı biliyor "Asistan Stajer olarak yazmış". 20 günlük stajyerler bile senin beceremediğini beceriyorlar. - Kocanız da onları beceriyor. der film kopar." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Romantik Komedi - Stajyer bile stajyer yazmayı biliyor "Asistan Stajer olarak yazmış". 20 günlük stajyerler bile senin beceremediğini beceriyorlar. - Kocanız da onları beceriyor. der film kopar." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Romantik Komedi Sözleri

  • Herkes farklı birine benzetir. Siz kime benzettiniz? - Gö..üme benzettim der kavga başlar.

    Romantik Komedi

  • Cem Sezgin Hastayız sana. - Hocam ya kızların böyle adını çığlık çığlığa bağırması nasıl bi duygu? - Sıradan..

    Romantik Komedi

  • Ayağımda bu ayakkabı mı olsa verirdin yoksa bu mu olsa verirdin.

    Romantik Komedi

  •  Ayakkabı hakkında Kamuoyu araştırılması yapılıyor.

    Romantik Komedi

  • Iki kadını bir arada idare et. Çakmıyorlar. Sen onlara çakıyorsun.

    Romantik Komedi

  • Aşkı ya yaşarsınız ya da yazarsınız.

    Romantik Komedi

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.