Murray Bookchin Sözleri 
Bugün derin kaygılarımdan biri de, özgürlükçü sosyalist özün, moda olan, post modern, tinselci, mistik bireyselcilikle erezyona uğratılmasıdır. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Bugün derin kaygılarımdan biri de, özgürlükçü sosyalist özün, moda olan, post modern, tinselci, mistik bireyselcilikle erezyona uğratılmasıdır.


Yorum Yaz

"Murray Bookchin - Bugün derin kaygılarımdan biri de, özgürlükçü sosyalist özün, moda olan, post modern, tinselci, mistik bireyselcilikle erezyona uğratılmasıdır." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Murray Bookchin - Bugün derin kaygılarımdan biri de, özgürlükçü sosyalist özün, moda olan, post modern, tinselci, mistik bireyselcilikle erezyona uğratılmasıdır." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Murray Bookchin Sözleri

  • Ne kadar iyi düşünülmüş olursa olsun küçük adımlar evrensel, küresel ve feci bir hal almış problemleri kısmi olarak dahi çözemez. Eğer kısmi 'çözümler’ denen birşey varsa bu sadece ekolojik krizin sabit doğasını gizlemek için kullanılan makyaj malzemesidi.

    Murray Bookchin

  • Varlığımız oluş halindedir, durağan değildir.

    Murray Bookchin

  • Şu an varolanın varolmasının zorunlu olduğu kabulü, önsezili düşünceyi aşındıran bir asittir.

    Murray Bookchin

  • Kapitalizm toplumsal kanserdir. O her zaman bir toplumsal kanser oldu. O toplumun bir hastalığıdır. O toplumun tümörüdür.

    Murray Bookchin

  • Peter kropotkin, anarşizmi sosyalizmin aşırı sol kanadı olarak tarif etti ki bu düşünceye tamamen katılıyorum.

    Murray Bookchin

  • Çok uzak bir ideal olmayan anarşist toplum, ekolojik ilkelerin hayata geçebilmesi için önkoşuldur.

    Murray Bookchin

  • Bizim bilimimiz ütopyadır, bizim gerçeğimiz eros'tur, bizim isteğimiz devrimdir.

    Murray Bookchin

  • Eğer biz imkansızı yapmazsak, olanaksız ile karşı karşıya kalacağız.

    Murray Bookchin

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.