Aurelius Augustinius Sözleri 
Var olduğum için: yaşıyordum: hissedebiliyordum: varlığımın kaynağı o gizemli tekliğin mührü olan kişiliğimi koruya biliyordum. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Var olduğum için: yaşıyordum: hissedebiliyordum: varlığımın kaynağı o gizemli tekliğin mührü olan kişiliğimi koruya biliyordum.


Yorum Yaz

"Aurelius Augustinius - Var olduğum için: yaşıyordum: hissedebiliyordum: varlığımın kaynağı o gizemli tekliğin mührü olan kişiliğimi koruya biliyordum." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Aurelius Augustinius - Var olduğum için: yaşıyordum: hissedebiliyordum: varlığımın kaynağı o gizemli tekliğin mührü olan kişiliğimi koruya biliyordum." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Aurelius Augustinius Sözleri

  • İyi bir hırıstiyan matematikçiye ve boş kehanetlerde bulunan herkese karşı uyanık olmalı. Matematikçilerin ruhu karartmak ve insanı cehennemin sınırları içinde hapsetmek üzere şeytanla anlaşma yapmış olma tehlikesi mevcuttur.

    Aurelius Augustinius

  • Dünya zamanın içinde değil, zamanla aynı anda yaratıldı. Dünyadan önce zaman yoktu.

    Aurelius Augustinius

  • Peki zaman nedir? kimse sormazsa, ne olduğunu bilirim. Sorana açıklamak istesem hiç bilmem.

    Aurelius Augustinius

  • Mucizeler tabiata aykırı değildir, sadece tabiat hakkında bildiklerimize aykrıdır.

    Aurelius Augustinius

  • Şüpheli ve bilime aykırı yorumlar yapmamaya dikkat etmeliyiz. Böylece tanrı'nın sözünü inançsızlara alay konusu yapmaktan kaçınmış oluruz.

    Aurelius Augustinius

  • Platon ve cicero'nun bilge ve çok güzel sözlerine rastladım ama ikisinden de şöyle bir şey okumadım: ey bütün yorgunlar ve yükü ağır olanlar! bana gelin.

    Aurelius Augustinius

  • Tanrım beni iffetli kıl, ama henüz değil.

    Aurelius Augustinius

  • Tanrım! kalplerimiz sende huzur bulana dek huzurluklarla çırpınıp duracaktır.

    Aurelius Augustinius

  • Felsefe tanrıyı bilmektir ve gerçek felsefeyle, gerçek din özdeştir.

    Aurelius Augustinius

  • İyi kişi köle de olsa özgürdür; kötü kişi kral da olsa köledir.

    Aurelius Augustinius

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.