Fethi Gürcan Sözleri 
Canım karıcığım ve yavrularım, size şerefimden başka bir miras bırakamadığım için üzgünüm. Bu emanetimi sonsuza kadar muhafaza edeceğinizden eminim. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Canım karıcığım ve yavrularım, size şerefimden başka bir miras bırakamadığım için üzgünüm. Bu emanetimi sonsuza kadar muhafaza edeceğinizden eminim.


Yorum Yaz

"Fethi Gürcan - Canım karıcığım ve yavrularım, size şerefimden başka bir miras bırakamadığım için üzgünüm. Bu emanetimi sonsuza kadar muhafaza edeceğinizden eminim." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Fethi Gürcan - Canım karıcığım ve yavrularım, size şerefimden başka bir miras bırakamadığım için üzgünüm. Bu emanetimi sonsuza kadar muhafaza edeceğinizden eminim." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Fethi Gürcan Sözleri

  • Vatan millet sağ olsun.

    Fethi Gürcan

  • Ölümün karşısında ve tanrı ile adaletin huzurunda bulunduğum şu anda, atatürk’e övgüler yazmak için kaleme sarılan şair kadar vicdanım rahat. Uğruna can verecek adamlar bulunduğuna göre, davamızın daha güçlü olarak yaşayacağına inanıyorum. Ve diyorum ki a.

    Fethi Gürcan

  • Tabii ki fiili hareketi yapan gençlerdir. Bir süvari atını nereye saklasın, bir teğmen tankını nereye saklasın? tank çuvala sığmaz. Onlara bu yolu gösteren biziz. Bizi asın, bu çocuklara yazık etmeyin.

    Fethi Gürcan

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.