Lord Chesterfield Sözleri 
Tüm bilginizi saatinizle birlikte cebinize koyun ve istenmediği sürece çalıştığınız yerde ortaya çıkarmayın. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Tüm bilginizi saatinizle birlikte cebinize koyun ve istenmediği sürece çalıştığınız yerde ortaya çıkarmayın.


Yorum Yaz

"Lord Chesterfield - Tüm bilginizi saatinizle birlikte cebinize koyun ve istenmediği sürece çalıştığınız yerde ortaya çıkarmayın." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Lord Chesterfield - Tüm bilginizi saatinizle birlikte cebinize koyun ve istenmediği sürece çalıştığınız yerde ortaya çıkarmayın." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Lord Chesterfield Sözleri

  • Bazen bazı şeyleri söylemeye hakkım var diyorum, ama söylersem karşımdakine haksızlık olacak, susuyorum. Yine bazen söyleyeceklerimi karşımdakinin duyma ve bilme hakkının var olduğunu görüyorum, ama bu kez bakıyorum benim söylemeye hakkim yok, yine susuyorum. Ancak gördüm ki olgun ruhlar, sözcükler olmadan da duyuyorlar, anlıyorlar, konuşuyorlar ve paylaşıyorlar.

    Lord Chesterfield

  • Başkalarının terbiyesizliğine karşı en emin silah, bir insanın kendi terbiyesidir.

    Lord Chesterfield

  • Öğrendiklerini bir saat gibi cebinde taşı; ikide bir saati olduğunu göstermek isteyen insanlar gibi ortaya çıkarma; eğer birisi sana saati sorarsa söylersin; ama her saat başında saat kulesi gibi ötme!

    Lord Chesterfield

  • Söylediklerinizi duyurmak için hiç kimseyi kolundan tutmayın, dinlemeye istekli değillerse; onları tutacağınıza çenenizi tutun.

    Lord Chesterfield

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.