Sırrı Süreyya Önder Sözleri 
Tarihin baştacı ettiği hiç bir işkenceci, hiç bir zalim yoktur. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Tarihin baştacı ettiği hiç bir işkenceci, hiç bir zalim yoktur.


Yorum Yaz

"Sırrı Süreyya Önder - Tarihin baştacı ettiği hiç bir işkenceci, hiç bir zalim yoktur." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Sırrı Süreyya Önder - Tarihin baştacı ettiği hiç bir işkenceci, hiç bir zalim yoktur." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Sırrı Süreyya Önder Sözleri

  • Benimle kucaklaşmadan güçlenemeyeceğini, ben özgür olmadan, özgür olamayacağını ne zaman anlayacaksın?

    Sırrı Süreyya Önder

  • Zamlar için "içkiyi içen, gazı yakan ödesin" demişti enerji bakanı. Madem öyle, suriye'yle de tezkereyi çıkaranlar savaşsın!

    Sırrı Süreyya Önder

  • Tek millet, tek mezhep, tek cinsiyet. Al sana cumhuriyetin tarifi. Erkek olacaksın, sünni olacaksın ve türk olacaksın.

    Sırrı Süreyya Önder

  • Cumhuriyetperver olmak bir erdem değil, bence bir tembelliktir çünkü "biz" kavramının içini kelepçeyle sıkmış, sıkmış son kertesine kadar.

    Sırrı Süreyya Önder

  • Cumhuriyet, ilan edildiği günün şartlarıyla, zorunluluklar ve imkanların buluştuğu noktanın adıdır.

    Sırrı Süreyya Önder

  • Mevcut hükûmet, dönüşerek statükonun en önemli bileşeni ve temsilcisi durumuna geldi. Cumhuriyetin mirası, ak parti'de kristalize olmuştur bugün. Bütün refleksleri aynı. Bütün tahammülsüzlüğü aynı. Bütün mühendislik gayreti aynı. Kemalizmin en belirgin özelliği, bilip bilmediği her alana müdahil olma gayretkeşliğidir. Bu hükûmet de kimin kaç çocuk doğuracağından kürtaja, doğurup doğurmayacağına, mitingi nasıl kutlayacağından nerede kutlayacağına varana değin her şeye mudahil.

    Sırrı Süreyya Önder

  • Cumhuriyet, kurulduğu günden beri bu ülkede farklı her sese tahammülsüz bir yapılanmadır.

    Sırrı Süreyya Önder

  • Kürt meselesi bu ülkede salt kürt meselesi değildir. İçinde, bütün bu ülkedeki sömürüyü, tarihi sömürüyü, tarihi zulmü, ceberrut devleti, tekçi anlayışı, ötekileştirici yaklaşımı, gayrieşitlikçi zihniyeti, tümünün vücut bulmuş halidir.

    Sırrı Süreyya Önder

  • Dünyadaki her yurttaşla, her yoksulla, her mazlumla bir aidiet ilişkisi kurabilecek kadar kendimi yonttum.

    Sırrı Süreyya Önder

  • Kemalizm bir dar görüşlülük olarak yıllarca düşman icat etmeden bu ülkeyi yönetemeyeceğini, bir yönetme ve sorun çözme kabiliyetinin olmadığını gösterdi. Bu dar görûşlûlûk şimdi başka bir dar görûşlûlûkle yer değiştirdi.

    Sırrı Süreyya Önder

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.