Allen Carr Sözleri 
Sigara içmeyen biri olarak kalmak için gereken tek şey bir daha sigara içmemektir. Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Sigara içmeyen biri olarak kalmak için gereken tek şey bir daha sigara içmemektir.


Yorum Yaz

"Allen Carr - Sigara içmeyen biri olarak kalmak için gereken tek şey bir daha sigara içmemektir." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Allen Carr - Sigara içmeyen biri olarak kalmak için gereken tek şey bir daha sigara içmemektir." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Allen Carr Sözleri

  • Sadece bir sigara diye bir şey yoktur. Yanıtlamanız gereken 'sigara içsem mi?' sorusu değil, 'tekrar sigara içen biri olmak istiyor muyum?' sorusudur.

    Allen Carr

  • Sigara yerine konan her şey bırakmayı zorlaştırır. Çünkü bir fedakarlık yaptığınız yanılsamasına neden olurlar. Gribi atlattığınızda yerine bir şey koymak istemezsiniz.

    Allen Carr

  • Beyninizde süren çekişmede, taraflardan birini yok ettiğinizde bırakmak için iradeye ihtiyacınız olmaz.

    Allen Carr

  • Sigaranın yararından çok zararı var demiyorum. Demek istediğim sigaranın hiç bir yararının olmadığıdır. Sigarayı bıraktığınızda hiç bir fedakarlıkta bulunmazsınız.

    Allen Carr

  • Tuzağı anlarsanız bağımlılıktan kurtulmak çok kolaydır.

    Allen Carr

  • Sigara içenler bunun sadece bir alışkanlık olduğu yanılgısına kapılır. Ama sigara içmek alışkanlık değil uyuşturucu bağımlılığıdır.

    Allen Carr

  • Sigarayı bıraktığınızda bağımlılığınız kötüye gitmez.

    Allen Carr

  • Sigara içenlerin yaşadığı gerçek stres fiziksel kriz yüzünden değildir. Neyse ki bu kriz belli belirsiz hissedilir. Zaten sigarayı bırakmak bu yüzden kolaydır işte. Ama sigarayı arzulamak ve içmemek insana daha büyük bir stres yaşatır. Tıpkı kaşınan bir y.

    Allen Carr

  • Bu tabi ki saçma bir durum. Gürültü, açlık yada başka bir şey dikkatinizi dağıtıyorsa konsantre olabilmek için o şeyi ortadan kaldırırsınız. Her sigara istediğinizde aslında dikkatiniz dağılıyor demektir.

    Allen Carr

  • Bildiğiniz gibi sigara konsantrasyona yardımcı olur. Ve bu iş de yüksek konsantrasyon gerektirir. Sigara içmediğinizi fark ettim. Eğer sigaraya başlamayacaksanız sizi işe alamam.

    Allen Carr

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.