Ezel Sözleri 
Seninle benim aramdaki fark kardeş, sen kendin için yalvarırsın ben sevdiklerim için. Seninle benim aramdaki fark kardeş, sen adamlarına öldürmeyi öğretirsin. Ben ölmeyi. Öldürmek için gelen öldürmeden dönebilir ama ölmek için gelen…?
Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Seninle benim aramdaki fark kardeş, sen kendin için yalvarırsın ben sevdiklerim için. Seninle benim aramdaki fark kardeş, sen adamlarına öldürmeyi öğretirsin. Ben ölmeyi. Öldürmek için gelen öldürmeden dönebilir ama ölmek için gelen…?


Yorum Yaz

"Ezel - Seninle benim aramdaki fark kardeş, sen kendin için yalvarırsın ben sevdiklerim için. Seninle benim aramdaki fark kardeş, sen adamlarına öldürmeyi öğretirsin. Ben ölmeyi. Öldürmek için gelen öldürmeden dönebilir ama ölmek için gelen…? " hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Ezel - Seninle benim aramdaki fark kardeş, sen kendin için yalvarırsın ben sevdiklerim için. Seninle benim aramdaki fark kardeş, sen adamlarına öldürmeyi öğretirsin. Ben ölmeyi. Öldürmek için gelen öldürmeden dönebilir ama ölmek için gelen…? " Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Ezel Sözleri

  • Her ihanet sevgiyle başlar.

    Ezel

  • İhanet onları ayırdı, intikam birleştirecek.

    Ezel

  • Zorunu benden duy yeğenim, herkese yalan söylemen yetmez artık. Bundan böyle bir başına kalsan da artık kendin olamazsın.

    Ezel

  • Yalnız kalan bir insan, hiç yalnızlığından bir başkasına bahsedebilir mi?

    Ezel

  • Unutma! Bin kere dönsen o güne, bin kere ihanet edecekler sana. Herkes doğasının gereğini yapar. Bin kere ihanet etseler sana çaresi yok bin kere gidersin yanlarına.

    Ezel

  • Tebrik ederim yerimi buldunuz niye girmiyorsunuz içeri? Giremezsiniz, çünkü siz aşağıdasınız, çünkü siz dışarıdasınız. Aramızda öyle bir duvar var ki isteseniz de giremezsiniz.

    Ezel

  • Tanık dediğin suç ortağındır aslında.

    Ezel

  • Sevdiklerimize çok yakından bakarız. Bu yüzden kusurlarını görmeyiz.

    Ezel

  • Sen silahını düşmanlarına çevirip hep dostlarını vuracak bir adamsın. Sen seni aile bilenleri ailesiz bırakacak bir adamsın.

    Ezel

  • Sen fazlasını bilmek istemiyorsun arkadaş, sen sadece birgün senin de sevilebileceğini bilmek istiyorsun ve ne yaparsan yap sevilmiyorsan eğer, seni gerçekler değil sokatan seçtiğin rastgele birini kurban etmek kurtarır.

    Ezel

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.