10 Kasım  Sözleri 
O büyük insan yalnız turkiye için degil, bütün doğu milletleri icin de en büyük önderdi. Emanullah han (afganistan kralı). Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

O büyük insan yalnız turkiye için degil, bütün doğu milletleri icin de en büyük önderdi. Emanullah han (afganistan kralı).


Yorum Yaz

"10 Kasım Sözleri - O büyük insan yalnız turkiye için degil, bütün doğu milletleri icin de en büyük önderdi. Emanullah han (afganistan kralı)." hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "10 Kasım Sözleri - O büyük insan yalnız turkiye için degil, bütün doğu milletleri icin de en büyük önderdi. Emanullah han (afganistan kralı)." Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer 10 Kasım Sözleri Sözleri

  • Çağımızda; uzak görüşlü, cesur, siyasi ve ekonomik reformlarla türkiye’yi bugünkü modern cumhuriyet durumuna getiren atatürk’tür. Aynı zamanda bugün türkiye’nin avrupa ortak pazarı’na girebilecek güce erişmesini sağlayan modern ekonominin temelini hazırlayan da yine o’dur. Joseph luns hollanda dışişleri bakanı, 196.

    10 Kasım Sözleri

  • Savaşta türkiye’yi kurtaran, savaştan sonra da türk ulusu’nu yeniden dirilten atatürk’ün ölümü, yalnız yurdu için değil, avrupa için de en büyük kayıptır. Her sınıf halkın o’nun ardından döktükleri içten gözyaşları bu büyük kahramana ve modern türkiye’nin ata’sına layık bir tezahürden başka birşey değildir. Winston churchill ingiltere başbakanı, 1938.

    10 Kasım Sözleri

  • Bir ulusun hayatında bu kadar az sürede bu denli kökten değişiklik pek seyrek gerçekleşir… bu olağanüstü işleri yapanlar, hiç kuşkusuz kelimenin tam anlamıyla büyük adam niteliğine hak kazanmışlardır. Ve bundan dolayı türkiye övünebilir. Eleftherios venizelos yunanistan başbakanı, 1933.

    10 Kasım Sözleri

  • Ben şimdiye kadar on beş hükümdar ve cumhurbaşkanı ile özel ve resmi konuşmalar yaptım. Bu geceki kadar ezildiğimi hatırlamıyorum. Mustafa kemal’de büyük bir ruh kudretinin esrarı var. Sir charles townshend ingiliz generali, 1922.

    10 Kasım Sözleri

  • Atatürk adı insana bu yüzyılın büyük insalarından birinin tarihi başarılarını, türk ulusuna ilham veren önderliğini, modern dünyayı anlayışındaki ileri görüşlülüğü ve bir askeri önder olarak kudret ve cesaretini hatırlatmaktadır. Şüphesiz ki, türkiye cumhuriyeti’nin doğuşu ve o zamandan beri atatürk’ün ve türkiye’nin giriştiği derin ve geniş devrimler kadar bir ulusun kendisine olan güvenini daha başarı ile belirten bir başka örnek gösterilemez. John f. Kennedy abd başkanı, 1963.

    10 Kasım Sözleri

  • Bu, insanlığa denenmis bir felsefe örnegi olarak sunulabilir atatürk yüz yillara sığabilecek işleri on yılda tamamladı. Gerrad tongas (yazar).

    10 Kasım Sözleri

  • O, yüce bir dağa benzer eteğinde yaşayanlar bu yüceliği fark edemezler bu dağın azametini kavrayabilmek için, o’na çok uzaklardan bakmak gerekir. Claude farrer.

    10 Kasım Sözleri

  • İnsanı teslim alıcı fevkalade önderlik kuvveti vardır o, tetiktir, hazır cevaptıir, dikkati çekecek kadar zekidir. Gladys baker (gazeteci).

    10 Kasım Sözleri

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.